Analize medicale decontate de CAS

1

Cei care au nevoie de analize medicale luna aceasta plătesc contribuțiile medicale degeaba… Deși, teoretic, ca asigurat, cu un bilet de trimitere în mână, măcar la început de lună ar trebui să beneficiezi de analize medicale gratuite, sau de o programare în cursul acestei luni, se pare că acest lucru este momentan imposibil.

Iar când spunem momentan, ne referim la faptul că reprezentanții laboratoarelor susțin faptul că nu au fonduri disponibile pentru luna aprilie deoarece bugetul Casei De Asigurări de Sănătate nu a fost încă aprobat, iar această situație încă nu se știe cât timp va mai dura. Laboratoarele care lucrează pe estimări, și-au făcut deja programările pe luna aceasta din cursul lunii trecute, iar laboratorul din Policlinică are deja programări făcute inclusiv pentru luna iunie.

În timp ce majoritatea laboratoarelor refuză să mai facă analize gratuite și au lipite afișe în acest sens și pe ușa de la intrare, iar analizele efectuate contra-cost ar fi costisitoare în cadrul a numeroase laboratoare particulare, unii cititori ne aduc la cunoștință faptul că laboratorul de analize medicale EUROMED TEST , situat în Precista, pe strada Bistriței, nr.6, asigură un spectru larg de analize medicale, la un preț convenabil. În plus, medicii și angajații acestui laborator dau dovadă de profesionalism și explică fiecărui pacient situația în care se află momentan, iar persoanele dispuse să aștepte sunt trecute pe o listă de așteptare în vederea programării. Euromed

O doamnă ne confirmă faptul că laboratorul de analize medicale EUROMED TEST a fost singurul dispus să o ajute în aceste condiții, după ce apelase la serviciile altor șase laboratoare private care au refuzat-o sau i-au oferit posibilitatea de a efectua setul de analize de pe trimitere contra unor costuri destul de ridicate, care depășeau bugetul acesteia.

Alexandra Lică

Nota redacției:
Acesta nu este un articol publicitar. Firma EUROMED TEST SRL este deținută și administrată de persoane pe care nu le cunoaștem iar promovarea se datorează exclusiv oamenilor mulțumiți de serviciile acestei firme.
Mai multe detalii gasiți pe pagina de internet a laboratorului www.euromedtest.ro

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. marcela spune

    foarte bine ca informati oamenii care au nevoie si platesc degeaba asigurare de sanatate!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate