ANAF a majorat plafonul datoriilor persoanelor fizice la buget care vor fi făcute publice

2

ANAF a majorat plafonul datoriilor persoanelor fizice la buget care vor fi publicate pe pagina de internet a instituţiei în 30 aprilie, acesta fiind ridicat la 1500 lei, de la 100 lei cât fusese stabilit anterior.

Pentru marii contribuabili, plafonul a fost ridicat la 100.000 lei de la 1.500 lei, la contribuabilii mijlocii la 50.000 lei de la 1.000 lei, iar în cazul celorlalte categorii de debitori, inclusiv persoane fizice care au obligaţii fiscale restante aferente activităţilor economice desfăşurate independent sau profesiilor liberale limita a fost stabilită la 10.000 lei de la 500 lei.

În perioada următoare, contribuabilii ale căror restanţe fiscale înregistrate trebuie publicate vor primi notificări conţinând cuantumul datoriilor pentru a avea posibilitatea stingerii acestora sau clarificării situaţiei fiscale.

Sursa: www.mediafax.ro.

anaf

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Gogi spune

    O noua inventie pur romaneasca care sigur va avea succesuri!Made in Romania!

  2. Stiri, pe scurt ! spune

    Basescu s-a pierdut cu Firea si se gandeste la Pruna. Pinalti a iubit intotdeauna Dinamo, acolo unde a si ajuns. Rommii il vor in fruntea partidului lor pe Antonescu. Porumbel si Pelican vor sa lucreze la Gusa. Cocos, se pare, a ramas doar cu „Punguta cu 2 bani” si afirma: Ce Panam(e)a ! Ungureanu va merge la Grecu, la Rusu si la Turcu. In zootehnie va fi Bacalbasa; Apoi, Bivolaru si Boureanu. Mass-media are multi pori si o Pora. Gadea e securist ? Puric si Matu (-Stoian) vor la Sport (la sarituri). Ponor, la sol. La BNR, Traistariu. Zavoranu, sefa la Rahova. Busuioc face emisiuni de florile marului, freaca menta, se da dupa cires, taie frunze la caini si umbla cu verzi si uscate. Fecioru merge la Mandruta. Gainusa se gandeste la o emisiune cu Ouatu. DNA nu se gandeste la Oprescu; Codruta si Ursu vor paduri sanatoase. DNA a avut un inceput biblic: „La inceput, a fost cu Vantu !” Un Ghita este OK, un altul este KO (si se indreapta spre Portita). Diaconu vorbeste de cele sfinte. Pelinel striga: Cristi, …ba Cristi ! Morar, MeReU, cu faina de import. Un Maior striga: Cold Play ! Totul are un urcus; la STS, un Opris. Lese va face emisiuni cu Badea. Degeratu va fi seful Plajei din Mamaia. Oferta electorala: Sarmalele Reci si Bere Gratis. Pe Zgonea si pe Dragnea, cine ii va Ponta ? Sase case, Sase Sasi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate