Amenzi pentru proprietarii care nu si-au asigurat locuintele?

0

Ieri, gandul.info facea publica o declaratie  a directorului general al PAID, Marius Bulugea, care a afirmat ca proprietarii care nu au incheiat polita de asigurare obligatorie sau facultativa pentru locuinte pana la data de 15 ianuarie 2011 risca sa fie amendati cu amenzi cuprinse intre 100 si 500 de lei.

“Legea 260/2008 privind asigurarea obligatorie a locuinţelor este în vigoare şi produce efecte. O informare de presă a Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI), difuzată în data de 15 decembrie 2010, anunţa că termenul limită până la care trebuie încheiată poliţa obligatorie, fără a risca amenzi, a fost decalat de la 15 ianuarie 2011 la 15 iulie 2011. Acest comunicat nu are valoare juridică, pentru că nu este susţinut de o modificare legislativă„, a spus Bulugea, citat de gandul.info.

Un comunicat oficial al MAI anunta in decembrie 2010 ca polita de asigurare pentru locuinte, care acopera riscul de cutremur, inundatie si alunecare de teren, trebuie incheiata pana pe 15 iulie 2011, adica in termen de un an de la debutul emiterii politelor (15 iulie 2010).

Emilian Zaharia

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate