Amenzi de 20000 de lei doar în ultimele 24 de ore

0
Imagine cu caracter ilustrativ

În ultimele 24 de ore au fost verificate 48 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate, 84 de mijloace de transport și au fost legitimate 1.619 de persoane. Au fost aplicate sancțiuni în valoare de 20000 de lei pe fondul nerespectării măsurilor de protecție individuală și a interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație

În ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale M.A.I. au continuat acțiunile desfășurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituții implicate, sub autoritatea Instituției Prefectului, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19.

Pentru prevenirea și limitarea riscului de răspândire a virusului SARS-CoV-2, sub autoritatea prefectului județului Neamț, în ultimele 24 de ore, peste 130 de polițiști și polițiști locali, împreună cu celelalte instituții implicate au intensificat activitățile de verificare în zonele aglomerate din mediul urban şi rural, la operatorii economici, dar şi în mijloacele de transport persoane.

Au fost organizate 8 acțiuni punctuale, în sistem integrat, fiind vizate, în special, restaurantele și localurile publice care au deschise terase, fastfood-uri precum și mijloacele de transport în comun, pentru prevenirea şi combaterea pandemiei de Covid-19.

În cadrul acțiunilor de control, au fost verificate 48 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate, 84 de mijloace de transport și au fost legitimate 1.619 de persoane.

Echipele de control au depistat 47 de persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală și 9 persoane care nu au respectat interdicțiile privind deplasarea/libera circulație, fiind sancționate contravențional conform Legii nr. 55/ 2020.

Valoarea totală a sancțiunilor aplicate este de 20.000 de lei.

Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur.

Vă amintim de TELVERDE – 0800800165, numărul de telefon la care puteţi sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID–19.

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate