Amendament respins in cazul concursului de la „Carmen Saeculare”

2

Consilierul Radu Tudorel a atacat astazi desfasurarea concursului de la “Carmen Saeculare”, propunand spre votare anularea concursului. “Am citit proiectul de management al castigatorului si sincer nu inteleg cum de i s-a dat nota de trecere. In primul rand castigatorul nu cunoaste ce legislatie se aplica in propria institutie. Pe parcursul expunerii dumneaei, in buget de exemplu, ne aminteste de ordonanta 21 din 2007, legea 535 din 2007, care nu se aplica sub nicio forma Centrului “Carmen Saeculare”, se aplica teatrelor. La “Carmen Saeculare” se foloseste legea 118/2007 care a fost completata si adaugata cu legea 143, insa dumneaei vorbeste despre alti cai verzi pe pereti. Dumneaei nici nu cunoaste ca legea 330 a fost abrogata de noua lege a salarizarii, salarizarea unica – legea 284. Deci dumneaei, din punctul meu de vedere nici nu cunoaste legislatia minima. Dincolo de aceasta necunoastere a legii, exista si necunoastere in citirea bugetului. Sunt niste enormitati acolo… Eu am cerut in amendamentul adus la desfasurarea concursului de la “Carmen Saeculareanularea concursului si reorganizarea unui concurs cu un regulament foarte bine conceput, in asa fel incat sa nu mai apara nicio problema.”, a declarat Radu Tudorel.


Amendamentul domnului consilier judetean a fost respins cu 4 voturi pentru, 23 impotriva si 8 abtineri.  In continuare este si pozitia presedintele Comisiei pentru industrie, agricultura, servicii publice, comert si turism, Aldo Pellegrini.

Gh. Iulian

 

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
 1. Gustav spune

  Citesc proiectul castigator si ma minunez!
  Parca nu as zice totusi ca avem acolo sus atatia prosti. Dana Macsim este rupta cu totul de realitate! Auzi domnule, cica va aduce sponsorizari de la banci, oameni de afaceri!!!! In vreme de criza?! E aiurea de tot. Floricica de la munte e peste tot desi – gratie Danei Macsim – se tine in doar doi dansatori! Culmea culmilor, dupa Dana Macsim sectorul de cercetare declarat „mort” e sustinut tot de ansamblul de dans. Sa vezi ce cercetare fac dansatorii! Uitati ce scrie parvenita: „Din analiza datelor de mai sus, reiese clar ca Departamentul de cercetare este „mort”, din lipsa de specialişti, singurele activităţi fiind susţinute prin Ansamblul „Floricică de la munte” si Şcoala Populară de Arte”. Vorbeste de institutii partenere si nu stie titulaturile exacte ale institutiilor judetene (nu le-a cunoscut pana acum, sa vezi ce le va cunoaste de acum inainte!). Cu cata siguranta ii prosteste pe cei de la CJ ca Centrul este un reper cultural al judetului (!!). Pe mine ma face sa rad, nu a fost pana acum si nici nu va fi cu asemenea fauna la conducere.
  La unele puncte da de-a dreptul cu flit ori prefera gargara ieftina invelita in tot felul de trimiteri legislative. In esenta e sec si irealist.
  Evita concretul, este lipsit de perspectiva, fara imaginatie. Nici nu ai ce urmari ca sa ceri socoteala pentru neaducerea la indeplinire, a scris mult fara sa spuna ceva! Chiar incep sa ma indoiesc de faptul ca e vorba de plagiat. Nu, e chiar produsul tipic al unei cititoare de prompter.
  Hai ca mi se face scarba!

 2. dj toto spune

  Cititi cu atentie proiectul de management castigator. E atasat in anexa la raportul si expunerea de motive. Pe site-ul cjneamt.ro – Proiecte de hotarari,pct. 14. Nu tre sa fii „specialist” sa-ti dai seama pentru ce a primit nota cea mai mare. Bugetul spune tot. peste centrul ala se va asterne linistea, CJ-ul nu va avea in veci sa acopere bugetul propus si validat in proiect, asa ca, noul manager nu va trebui sa se strofoace sa faca vreo activitate. De ce? Pt. ca nu va primi banii ceruti ca sa-si indeplineasca mandatul.Deci nu va avea obligatii, atat timp cat nu va primi bani, punct. Bine jucat, jos jobenul d-na manager…, desi e clar ca nici nu te-ai gandit, dumneata, la asta, ca doar te-ai „inspirat dintr-unul sau mai multe proiecte, in care te-ai regasit”.E bun …?, da’ nu se aplica, ca nu-i pe legea care trebuie. Merge ca nuca-n perete. Jalnic fratilor…!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate