Amendă substanțială pentru un șofer care transporta material lemnos în plus față de cantitatea înscrisă în documentele de transport (NEAMȚ)

0

La data de 2 august a.c., în jurul orei 16:40, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Urecheni au depistat în trafic, pe raza localității Timișești, un ansamblu de vehicule care transporta material lemnos.

Deoarece existau suspiciuni cu privire la cantitatea de material lemnos transportată, ansamblul de vehicule a fost transportat la Ocolul Silvic Târgu-Neamț.

La data de 3 august a.c., specialiștii silvici au procedat la măsurarea materialului lemnos, rezultând un volum de 9,06 m.c. lemn foc, esență fag transportat în plus față de documentele de transport.

 În cauză, s-a procedat la confiscarea materialului lemnos, conducătorul auto, în vârstă de 41 de ani, din județul Vaslui, a fost sancționat contravențional conform Legii 171 din 2010, cu amendă în cuantum de 6.000 lei.

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate