Amendă între 300 și 500 lei pentru uscarea rufelor sub geamurile apartamentului sau în afara balconului!

8

Art2. Litera f. Este interzisă uscarea rufelor pe suporturi montate sub geamurile aferente apartamentului sau în afara balconului și în fața blocului; AMENDA între 300 și 500 lei.

Reglementarea apare în noul “Regulament privind normele de gospodărire, întreținere, curățenie și estetică din municipiul Piatra Neamț” propus de primarul Carabelea și votat de majoritatea consilierilor locali din Piatra-Neamț.

În Piatra-Neamț sunt mii de oameni care locuiesc în garsoniere sau în apartamente fără balcon și nu au unde să își usuce rufele, dar aceasta nu a contat. Acesta este viziunea asupra modului în care se face administrație locală a noii echipe de la Primăria Piatra-Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
8 Comentarii
 1. Liliana spune

  Cred ca nu au surse de finantare la bugetul local si acum au facut un calcul: cate apartamente sunt in Piatra Neamt x minim un purtator de chiloti in apartament x minim 250 lei amenda . Corect? Sau poate gresesc.

 2. Andrei Varga spune

  Rufele uscate in casă umplu de egrasie toți pereții .
  Prin construcție garsoniera nu are balcon și folosesc un suport extern .
  Adică toți folosim .
  Așteptăm miliția locală . Asta ne trebuie facă ați votat cu capul de jos și nu gândiți deloc .

 3. Rusu Nicoleta spune

  Faceti petitie catre Primar. Cred ca el sta in conditii decente, nu vede ca altii traiesc mai greu!

  1. john spune

   Deci, pe suporți montați în spatele blocului se poate!

 4. Yooo spune

  Nici pe vremea comuniștilor nu era interzis așa ceva……vin vremuri grele fraților

 5. Marius spune

  In Piatra Neamt a fost ales primarul ” nepereche”. Asa cum Eminescu privea un tei si stelele apoi scria o capodopera de poezie observ ca dl. Carabelea priveste la o pereche de chiloti pe sârma si scrie o hotarare memorabila. S a inspirat de pe la Constanta bag seama. As fi curios ce indemnizatie lunara are dl primar sa impart la numarul de idei sa vad cam cat costa o infantilitate ca asta. Toate sunt la locul lor , cainii si rufele trebuiau reglementate. Daca viziunea unui primar se sfarseste intr o pereche de chiloti pusi la uscat nu pot decat sa i felicit pe cei care au votat personajul. Ar putea sa prinda la prietenul Câtu cate un set de carlige de rufe prin PNRR pt fiecare cetatean din Piatra Neamt? Am simti si noi cum se dezvolta orasul.

  1. Dorina spune

   Bai fraților, eu n-am balcon, stau la parter, unde sa le usuc, in pat? Sunt barele alea de pe vremea comunismului la vreun metru de geam si le usuc afara, si asa e un chin ca la noi ploua încontinuu. Am încercat toate variantele, am dus rufe la uscătorul de la et 4, are 2 mp, e plin de vechituri si biciclete, usuca lumea covoare acolo, mi-am gasit hainele copilului puse pe vechituri in praf si in locul lor covor pisat de pisica, nu va pot explica cum pute acolo, di ghena de la wc tot acolo iese, numai uscator nu e, am luat masina de spălat cu uscător, ca de uscător separat nu mai am loc in 56 mp, nici nu le usuca cum trebuie dar le boteste de nici presa nu le mai calca. Concluzia: barele de afara sunt perfecte dar trebuie sa stau la panda după nori, măcar miros a rufe curate. Dacă nici aici nu mai pot usca eu chiar le duc la primărie!!!

 6. Toader spune

  O mare tâmpenie. Oare pentru asta l-am votat? Că să-și bată joc de noi cei care l-am ales? O mare, mare tâmpenie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate