Ambasadorul Republicii Belarus, în vizită la primăria Piatra-Neamț

0

Primarul Dragoș Chitic a primit miercuri, 20 martie, vizita Excelenței Sale Andrei Grinkevich, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Belarus în România.

Principalele teme de discuții au fost reprezentate de posibilitatea de a încheia parteneriate comercial-economice cu orașe din Belarus, încheierea de acorduri în scopul încurajării schimburilor comerciale și a colaborării între persoane juridice din cele două țări, precum și participarea municipiului Piatra-Neamț la forumurile economice și de investiții organizate anul acesta în Belarus.


„Îmi doresc să stabilim relații în diverse sectoare de activitate între Piatra-Neamț și Belarus și l-am asigurat pe Excelența Sa Andrei Grinkevich de tot sprijinul administrației locale pentru eventualii investitori din Belarus. Suntem deschiși la colaborări cu orașe din Belarus și în alte domenii, cum ar fi turismul sau proiecte culturale .”, a menționat primarul Dragoș Chitic.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate