Amanta l-a șantajat cu 20.000 de euro

0

Peste 20.000 de euro l-a costat o relație extraconjugală cu o româncă . Este vorba de un italian în vârstă de 53 de ani din Verona . Acesta era însurat și avea copii , dar acest lucru nu l-a împiedicat să fie infidel soției .

Amanta , o româncă în vârstă de 39 de ani , îl amenința pe bărbat că îi va spune soției de relația lor , dacă nu îi va plăti lunar suma de 300 de euro. Bărbatul i-a plătit amantei sale această sumă începând cu luna septembrie 2018 , însă după un timp aceasta avea să pretindă mult mai mult de la el.

Astfel, rata lunară ajunge la 800 de euro pe lună . Când cetățeanul italian i-a spus româncei că nu mai are posibilitatea să îi plătească sumele cerute , aceasta s-a prezentat la ușa bărbatului pe care îl șantaja , cu intenția de a-i dezvălui soției costisitorul secret .

Se pare că între timp soția aflase întâmplător de infidelitățile soțului și astfel , când românca s-a prezentat joia trecută la ușa acestora , italianul a chemat poliția.

Polițiștii interveniți la fața locului au pus-o sub arest pe românca de 39 de ani și i-au pus sub sechestru cele două telefoane mobile pe care aceasta le deținea și în care se aflau dovezile concrete ale șantajului. În locuința româncei , anchetatorii au găsit suma de 6.000 de euro , dar au constatat că acesta ar fi primit de la bărbatul italian peste 20.000 de euro de-a lungul celor doi ani .

Femeia se află sub arest preventiv la domiciliu , în așteptarea procesului .

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate