Amanta l-a șantajat cu 20.000 de euro

0

Peste 20.000 de euro l-a costat o relație extraconjugală cu o româncă . Este vorba de un italian în vârstă de 53 de ani din Verona . Acesta era însurat și avea copii , dar acest lucru nu l-a împiedicat să fie infidel soției .

Amanta , o româncă în vârstă de 39 de ani , îl amenința pe bărbat că îi va spune soției de relația lor , dacă nu îi va plăti lunar suma de 300 de euro. Bărbatul i-a plătit amantei sale această sumă începând cu luna septembrie 2018 , însă după un timp aceasta avea să pretindă mult mai mult de la el.

Astfel, rata lunară ajunge la 800 de euro pe lună . Când cetățeanul italian i-a spus româncei că nu mai are posibilitatea să îi plătească sumele cerute , aceasta s-a prezentat la ușa bărbatului pe care îl șantaja , cu intenția de a-i dezvălui soției costisitorul secret .

Se pare că între timp soția aflase întâmplător de infidelitățile soțului și astfel , când românca s-a prezentat joia trecută la ușa acestora , italianul a chemat poliția.

Polițiștii interveniți la fața locului au pus-o sub arest pe românca de 39 de ani și i-au pus sub sechestru cele două telefoane mobile pe care aceasta le deținea și în care se aflau dovezile concrete ale șantajului. În locuința româncei , anchetatorii au găsit suma de 6.000 de euro , dar au constatat că acesta ar fi primit de la bărbatul italian peste 20.000 de euro de-a lungul celor doi ani .

Femeia se află sub arest preventiv la domiciliu , în așteptarea procesului .

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate