Am vazut si nemteni fericiti

1

Cel mai cunoscut nemtean in viata este indiscutabil Ciprian, autorul celebrelor fraze „Nu stiu de astea” si „Vreau o prietena dar nu gasesc. Toate fetele sa apeleze la mine” .


Desi nu am fost de acord cu modul in care lumea radea de el, mai ales dupa ce s-a dezvaluit public ca ar avea ceva probleme, se pare ca tocmai acest mod in care a fost ironizat si caricaturizat in media i-a adus o notorietate de invidiat.
Astazi l-am zarit pe Ciprian cu prietena lui. Se pare ca tot ce il apasa pe el a fost rezolvat si, in plus, am observat cum, trecand in raza mea vizuala, a fost oprit de cel putin 2 persoane care au dorit sa se fotografieze si sa-i ia un autograf. Este imposibil sa va descriu zambetul sincer si fericit pe care il avea si mandria pe care o afisa. Eu personal am fost emotionat si m-am bucurat de fericirea lui.
Iata cum cel mai simplu om din Piatra Neamt a ajuns sa fie cunoscut in toata Romania si sa fie oprit pe strada pentru autografe .
Noi toti cei care am ras de el ar trebui sa plecam capul o secunda si sa intelegem aceasta lectie a vietii.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. MuntConstruct spune

    Bravo lui!
    Si are si o prietena frumoasa. Asta cred ca e bucuria lui, nu „faima”. Faima trece, iubirea ramane. 😉
    Alles uber, Ciprian!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate