Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 25 aprilie 2019
 • :
 • :

Am avut și noi la Neamț un parlamentar cu multă școală… s-a defectat și el

Unul dintre parlamentarii nemțeni care impresiona prin CV era Iulian Bulai de la USR. Asta până acum două zile când CV-ul său bazat pe cuvântul ”diplomație” a fost anulat de poza pe care și-a pus-o singur pe propriul profil de Facebook în care îl vedem cum se ține (sprijină) de biroul lui Iordache din Parlament, pe care un grup politic din care făcea parte și ”diplomatul” Bulai voia să îl schimbe cu un fel de vot paralel.

Cum să zici că ai studii superioare în ”diplomație” și tu să te duci să te agăți fizic de biroul adversarului politic ca pisica de cuvertură? Cum ar zice un ”diplomat” de pe strada Fabricii din orașul deputatului Bulai: ”Să moară Bibi, cine pune mâna pe birou, al lui e”.

Cu tot respectul pentru domnul Iulian Bulai, dar dacă asta e ”diplomația” pe care a învățat-o la școală, înseamnă că a pierdut timpul inutil cu studiile. Dacă în locul lui Bulai făcea așa ceva colegul său din Roman, Manoliu, nu ar fi părut nimic ieșit din comun, dar așa, un băiat cu școală și cu un metru de CV să fie atât de ”diplomat”?

Mai mult de atât, am fi avut pretenții ca la câtă școală are domnul Bulai să fi înțeles până acum cum funcționează România și politica din România și să fie unul dintre cei care să se opună schimbării PSD de la conducerea țării. „Diplomatul” Bulai se pare că nu poate să aibă o proiecție a dinamicii politice și electorale mai mare de 24 de ore, deoarece dacă PSD ar fi înlăturat acum și ar veni la conducerea țării Orban de la PNL, împreună cu alții ca el, în următorul an nu ar face absolut nimic, ba chiar ar face mai puțin decât a făcut PSD, ceea ce ar duce inevitabil la o reîntoarcere a PSD la putere cu 70%. Trimiterea PSD acum în opoziție ar putea însemna transformarea PSD-ului în partid unic la următoarele alegeri.

Ar trebui ca domnul Bulai să lase ”diplomația”, că nu e de el, și să se diferențieze prin rezultate de colegii săi de la Roman, Manoliu, Leoreanu, Țapu. Asta așteaptă lumea de la un băiat tânăr și cu un metru de școli în CV. Deocamdată doar gargară, declarații și circ, desigur toate făcute la un nivel de om citit, dar tot gargară și circ se cheamă.

Iosub Robert
3 comentarii la “Am avut și noi la Neamț un parlamentar cu multă școală… s-a defectat și el

 1. Vali

  70%, Partid Unic , Sunteți prea încrezător , E Foarte Adevărat , au propus , luat niște măsuri , Dar Degeaba le i ei DACA in REALITATE ele NU sunt Sustenabile, ori mai RĂU sunt niște AMĂGIRI iar la partea. asta P S D ul pierde din Popularitate. Să de-a D zeu sa ne Înșelăm , Dar anu care urmează este unul GREU din m ai multe puncte , Primcipalu fiind. Bănuții de Salarii ,Pensii și Investiții. A a fost ministru încă Șova la Tv , cu ce Proiecte , Drumuri Express , autostrăzi se intenționează să se facă , Ori de cea de la T G MS la Iași , Ungheni nici o vorbă , aveau și o hartă prin studio , nici pe aceea Nu era trecut Nimic. Doar dacă Nu revenim la vechiu slogan A-ți Manipulat Poporul cu Tembelizoru !

  Raspunde
 2. Vasile Gheorghe

  Domnule Iosub,
  Unde i-ati gasit domnule ,acestui personaj insolit, un metru de CV..??
  Chiar nu inteleg….SI… daca ar fi fost un ..savant ..in viata,ceea ce nu e cazul,tot nu avea la virsta lui cum sa aiba un asemenea CV.
  Nici nu le-a crescut bine mustata la propriu si habar nu are pe unde calca..si se prezinta…politician…Cum sa-i dai unui asemenea ins vreun fel de responsabilitate…?
  Acum ..e adevarat ca nici ceilalti nu sunt mai breji..Ce sa-i faci? asta sunt actualele resurse ..politice ale Neamtului.Din pacate..

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *