Altă manipulare ordinară cu fetița care a fost înfiată de familia din SUA

6

Am văzut cu toții dezbaterea pe tema luării unui copil, cu forța, de la familia ce îl avea în plasament pentru că acel copil trebuie dat familiei care l-a înfiat.

Toată lumea s-a declarat oripilată de faptul că respectivul copil a fost luat cu forța, dar nimeni nu prea știe care este realitatea sau cei care au habar tac și se amuză sau instigă în vederea manipulării opiniei publice.

Ce ați văzut cu toții în acele filmări, cu micuța care nu voia să plece de la familia la care era în plasament, nu e nimic ieșit din comun. Relocarea unui copil este un proces traumatizant pentru acel copil și din păcate se face de cele mai multe ori contra voinței copilului care se obișnuiește cu un mediu și nu are capacitatea să decidă ce e mai bine pentru el.

Exact la fel fac și copiii care sunt luați cu forța din familiile care îi abuzează, îi maltratează sau le fac rău.

Am văzut un caz cu o fetița de 10 ani, luată de la familia care o abuza sexual și o închiria pe băutură sau țigări oricui voia să întrețină relații sexuale. Țipa biata copilă și se ținea de mobilă, de ușă, de gard de ziceai că o duce cineva la tăiat. Urla cât putea de tare că ea vrea cu mama și cu tata. Ți se rupea inima dacă nu știai că animalul de taică-su se urca pe ea periodic.

TREZIREA și nu vă mai lăsați manipulați. Așa fac majoritatea copiilor orfani care sunt relocați. E dureros, e traumatizant, e inuman, e greu de privit și foarte greu de înțeles și acceptat, dar din păcate acesta este realitatea. Influența mediului asupra minorului creează un atașament instinctual care se manifestă prin negare violentă a oricărei tentative de schimbare.

Iosub Robert
(licențiat asistență socială)

6 Comentarii
 1. Florin spune

  Si in plus statul roman cheltuie niste bani si resurse cu cresterea unui copil t. Cred ca e normal ca acel copil odata ajuns adult sa intoarca statului prin impozite si munca o parte din ceea ce a primit traind in Romania …si fara sa fiu fariseu asta ar trebui apkicat ca regula pt orice persoana crescuta aici

  1. Maria spune

   Statul Roman si procurorii sa cerceteze ca, inculpati in dosare de urmarire penala sa, raspunda in fata legii fiind si cetateni romani au dat dovada ca stiu toate legile in vigoare si raspund propt la toate intrebarile Au raspuns de multe ori pe mai multe posturi TV ca, au stiut pentru ce s-au deplasat la domiciliul asistentilor maternali de unde fetitata nu a dorit sa plece si au fost deacird sa fie extrasa cu forta si prin agresiune fizica si morala de catre dna proxuror care a abuzat de functie si a fost insotita de o echipa compusa din 20 de mascati si de politisti iar ei au asistat pasivi fiind complici la multitudinea de infractiuni savarsite cu premeditare si a celor de la protectia copilului care au stat in masina si nu au facut nimic
   Au mizat pe spaga data si pe traficul de influienta isi permit sa ameninte Romania si catalogheaza in fel si chip poporul roman Mai cer si bani
   Totul a fost si este o afacere pentru ei
   Mereu au spus ca au cheltuit 30.000 de dolari sau EUR
   Au fost persoane care s-au oferit sa-i ramburseze toata suma
   Numai sa lase fetita familiei care a crescut-o si educat- o cu dragiste si iubire si nu o trateaza ca pe un obiect
   Dupa modul cum vb despre fapte si infractiuni si dupa cum catologheaza detita ei au cumparat un bun cu acordul unui judecator prin instanta de judecata!
   Statul Roman ar trebui sa cerceteze in amanunt starea familiei adoptatoare in America, casa, masa, servici, scoala, mediu social, rude , prieteni, starea lor reala din punct de vedere financiar, starea de sanatate a lor si a copiilor lor.
   Si adevaratele acorduri si obligatii fata de firma unde lucreaza care intrradevar se ocupa cu trafic de organe !
   Cand au declarat ca au stat trei luni in Romania si chiar mai mult decat si-au dorit ! Cine i-a platit si care a fost motivul????
   Adevaratul motiv trebuie sa iasa la iveala !
   Sa-si faca treaba !
   SRI , SIE, DIICOT, MINISTERUL DE EXTERNE , AMBASADA ROMANA din SUA din NEW YORG
   si toata Justiria
   Cei vinovati sa raspunda de faptele lor prin pedepse maxime
   Ca sa nu mai intanim astfel de adoptii
   Azi instara scrie clar ca, adoptia nu se se aproba si maine alt judecator schimba peste noapte hotararea si mai face si afismatii jignutoare la adresa tarii noastre
   Numai pentru asra trebuie destiruit

 2. Florin spune

  Cu si fara manipulare, intai faci legi bune apii aplici…si mai ales nu le incalci pe cele existente dar inainte de toate vorbim de interesul copilului ( si 7 ani intr-o familie in care acel copil practic s-a trezit merita luati in consideratie) vs una venita indiferent de unde care daca s-at fi gandit la binele acelui copil si stabilitatea lui emotionala l-ar fi lasat. Mai mult, ma intreb si eu ca prostul de ce fufulica aia nu-si face singura copii ? Vrea sa arata bine , sa nu-si strice silueta ? Vrea sa arata ce mama buna e ? Ce fiinta superioara este ? Concret ? Ca mai are unul infiat ? Si inca o chestie: Intreaba orice mama si tata si vei vedea ca daca tu ai fi vazut un strain ca-ti trage copilul asa il luai fie la bataie fie macar la cearta. O multime de educatoare si profesoare si-au pierdut jobul pt asa comportament si chiar mai putin. Abuzul procuroarei e evident: Nu era teeaba ei sa ia copilul ci al unui executor. Murea cineva daca copilul ramanea in familia respectiva ? Nu cred. Daca te intreb acum pe tine : ti-ai da copilul sa fie adoptat de un milionar american care s-ar comporta asa de ladistanta cu copilul tau ? Sau tu ai renunta sa-i spui mama celei care te-a crescut pt a fi intr-o familie de americani bogati ? O linie trebuie sa existe. Ce ar fi daca un procuror iti deschide o ancheta pt o fapta inexistenta , te piarta prin procese pt motive inventate doar pt a scuti pe altul de niste probleme ? …ups credeam ca ai fost purtat prin instanta degeaba si erai destul de suparat in perioada aia.

 3. Dragos Vasilescu spune

  Acesta este comentariul meu. La finalul articolului, am dat si un link catre voi.

  https://dragosvasilescu.wordpress.com/2019/06/27/cum-sa-te-caci-in-viitorul-unui-copil/

 4. Eugen spune

  O metodă clară prin care se încearca și din păcate se reușește și mai mult discreditarea si terfelirea încrederii oamenilor in instituțiile statului , in cauză Procuratura, Poliția, Protecția copilului etc.M*ie PSD a dus la o răutate cronică în rândul populației și efectiv nimic nu mai este bun.

 5. Eugen spune

  Foarte corecte cele relatate, in situația de față există o manipulare a opiniei publice.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate