Alt proiect ilegal despre parcări la Consiliul Local Piatra-Neamț

0

La viitoare ședință de consiliu local se află pe ordinea de zi un proiect de hotărâre care este ilegal din punctul nostru de vedere și ar fi o minune să primească aviz din partea comisiei juridice. Cu toate acestea, mulți consilieri locali vor vota la ordin politic că așa e șmecheria la noi, la Piatra-Neamț.

Proiectul prevede ca membrii AGA de la Parking să se ocupe ca societatea Parking să ”predea” planurile locurilor de parcare. Trecând repede peste faptul că AGA are alt rol în natură. nu acela de a se amesteca în managementul unei firme, din start, cererea este o aberație, deoarece firma Parking a primit locurile de parcare în administrare de la primărie și primăria este obligată de lege să aibă deja această evidență cu aceste planuri, pentru că în baza lor au un contract cu Parking și în baza lor încasează banii (redevența) de la Parking. Această cerere este un semnal de alarmă pentru instituțiile de control care ar trebui să vină la primărie și să întrebe pe ce bază au încasat redevența dacă ei nu au avut aceste planuri și le cer acum de la Parking.

În al doilea rând, aceiași membri AGA ar trebui să ceară firmei Parking să ”predea” contractele pe care le are încheiate cu pietrenii. Păi, pietrenii au semnat cu Parking pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, nu cu primăria. Parking nu are voie să dea nimănui contractele cu oamenii fără aprobarea oamenilor. Asta înseamnă că unii consilieri locali vor vota să îi mandateze pe cei din AGA să impună firmei Parking să încalce legea.

Baza de date pe care o cer în mod sovietic cei de la primărie să fie ”predată” este de fapt un soft informatic care are o valoare de inventar și la care angajații Parking au muncit ani de zile. Cum să ceri unei firme să îți ”predea” un bun? Suntem în Ucraina?

Iată mai jos proiectul de HCL care, culmea, este avizat de secretarul primăriei care teoretic are studii juridice.

Sperăm să treacă acest proiect cu votul politic acordat la comandă ca să își poată da cu părerea și alte instituții despre legalitatea sa.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate