Alt „geniu” care a fugit de Poliție și s-a ascuns…în tufe/Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns (NEAMȚ)

0

La data de 16 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani, în timp ce efectuau activități de supraveghere și control al traficului rutier în localitatea Gherăești au observat un moped ce se deplasa pe DN2-E85, către localitatea Tețcani.

Polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire al mopedului, conducătorul acestuia neconformându-se.

Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, mopedul fiind identificat în curtea unui imobil din localitatea Gherăești. 

În continuare, conducătorul mopedului, un bărbat în vârsta de 37 de ani, din Săbăoani, s-a deplasat către grădina din spatele locuinței în cauză, refuzând să se conformeze somațiilor repetate ale organelor de poliție, ascunzându-se într-o zonă cu vegetație înaltă, fiind depistat și condus la sediul unității de poliție

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști s-a constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicând o concentrație de 0.10 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate