Aloo, Primaria Piatra Neamt? E cineva pe receptie? Iar ati mintit pietrenii si va bateti joc de banii lor?

0

Domnilor di la primaria Kiatra Neamt, vom incepe prin a va aduce aminte unele lucruri:
Articole din ziarpiatraneamt.ro pe aceeasi tema:
Primaria Piatra Neamt si asistenta sociala
Teroare si taxe de protectie in lumea asistatilor sociali din Piatra Neamt
Politia Comunitara face ordine la caminul de la auto

Romania the land where nobody works
Toata campania noastra contra modului in care Primaria Piatra Neamt isi bate joc de banii pietrenilor a fost stopata in momentul in care am fost informati ca pana in luna martie se va rezolva situatia. Se pare ca noi am fost de buna credinta si am lasat la o parte demersul nostru de a salva banii dumneavoastra pentru ca am avut incredere in cei de la primarie, care se pare ca ne-au MINTIT si pe noi, si pe dumneavoastra. Caminul de la Liceul Auto nu a fost inca dezafectat, deoarece nu s-a reusit definitivarea locuintelor sociale de la Valeni, motiv pentru care Primaria Piatra Neamt plateste in continuare curentul consumat de scursurile societatii cazate total ilegal in fostul camin al Liceului Auto.
Haideti sa spunem ca este uman sa lasi un amarat sa locuiasca undeva, dar sa-i platesti si utilitatile este de-a dreptul incurajarea nemuncii.
Primaria Piatra Neamt plateste din banii dumneavoastra curentul consumat de niste puturosi care asculta toata ziua manele. Domnilor de la primarie, de ce nu platiti dumneavoastra curentul electric la vreun batran amarat sau la vreun artist nemtean. Nu va este rusine macar putin ca batranii din Piatra Neamt isi strica vederea stand cu becuri de 25 W si voi platiti curentul scursurilor acelea care rup usa cu manele? Ia uitati-va putin la clipul din articol si dupa aceea in oglinda .

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate