Alo!!! Consiliul Județean Neamț? Să vă mai dăm un motiv de demitere a managerului de la spital?

1

Dând dovadă de o incompetență nepermisă, Consiliul Județean Neamț și Consiliul de Administrație de la spital se tot fofilează, scuzându-se că nu au motive temeinice să demită directorul. Noi suspicionăm că de fapt este o întreagă mafie care vrea să țină pe poziție actuala conducere de la spital, deoarece mulți sug de la acest spital și nu este interes să le ia cineva biberonul.
Așadar, mai dăm astăzi un motiv foarte bine întemeiat pentru care managerul de la spital ar trebui demis.
În anul 2014, Curtea de Conturi a găsit la Spitalul de Urgență din Piatra-Neamț mai multe nereguli printre care și una foarte interesantă și anume o sumă achitată ilegal și a dispus recuperarea prejudiciului în valoare de 950.052 lei. De fapt, suma se împarte în două, 833.379 lei plătiți în avans, care trebuiau recuperați de la cel care a încasat și se pare că au fost recuperați, și 116.673 lei majorările de întârziere pentru perioada 17.12.2013 – 16.06.2014, bani care ar trebui plătiți din buzunarul celui care a făcut tranzacția ilegală. Totul a fost ținut secret pe toată linia, începând de la spital și până la Consiliul Județean, în speranța că se va rezolva prin contestarea în instanță. Ei bine, surpriză… treaba cu instanța s-a terminat pe data de 11.03.2016, și acum cineva trebuie să plătească.

proces-spital

Acum suntem foarte curioși ce vor spune cei de la Consiliul Județean care sprijină actualul director și poate aflăm de la Consiliul Județean Neamț și cine va plăti sumele imputate… Tot noi, fraierii plătitori de taxe și impozite?
Dacă nici o decizie a Curții de Conturi și o hotărăre definitivă a Curții de Apel nu sunt motive suficiente pentru conducerea Consiliul Județean să demită un manager, atunci, cu tot respectul, toți din conducerea Consiliului Județean Neamț ar trebui să își prezinte demisiile pentru incompetență.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Elena Cojocaru spune

    TOTI toti toti

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate