Alianța USR-PLUS Neamț și-a lansat candidații pentru alegerile locale

1

Alianța USR-PLUS Neamț și-a lansat luni, 3 august, candidații pentru alegerile locale care vor avea loc în această toamnă.

Marius Irimia va candida pentru funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț, iar Florin Zaharia pentru cea de președinte al Consiliului Județean Neamț.

Un inginer silvic pasionat de turism și de descoperirea de obiecte vechi și rare, și un comandat de navă care vrea să schimbe fața locului unde se simte acasă. Dedicați, competenți, îndrăgostiți de Neamț, Marius și Florin sunt în fruntea unor liste de candidați de care sunt mândru. Ei vor curăța și Piatra, și Neamțul de zgura adusă de 30 de ani de aceleași partide, în frunte cu PSD, care s-au jucat la păcănele cu viitorul copiilor și cu bătrânețile părinților noștri. Citiți-le programele de guvernare locală, veți găsi acolo răspunsuri la toate întrebările care ne dor – despre școlile cu toalete în curte, despre îngrijirea seniorilor, despre adevăratul potențial turistic al Neamțului, despre un mediu curat, fără deșeuri pe drum, despre digitalizare și transparență. Veți descoperi oameni gata să se dedice unei administrații cu și pentru cetățeni. Om cu om, schimbăm tot județul Neamț în bine!”, a menționat deputatul Iulian Bulai, președintele USR Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. George George spune

    Cine e frumusețea blondă, elegantă, impecabilă, cu masca albastra? Dacă e din Neamț, mâine mă înscriu în USR.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate