Alexandru cel Bun – Omagiul veteranilor de război și sărbătorirea mirilor de aur

0

Diplome și premii pentru seniorii de vârstă ai comunei Alexandru cel Bun. Sâmbătă 10 noiembrie, sub egida Centenarului Marii Uniri, primăria și consiliul local al comunei Alexandru cel Bun au organizat un eveniment în cadrul căruia au fost omagiați ultimii veterani de război ai comunei. Tot cu acest prilej, au fost sărbătoriți locuitorii comunei care în acest an își serbează nunta de aur. Domnul Ion Rotaru, primarul comunei Alexandru cel Bun, a oferit diplome și premii sărbătoriților. Domnul primar Rotaru ne-a obișnuit deja cu sărbătorirea în fiecare an a mirilor de aur, noutatea în acest an fiind omagiul adus veteranilor de război. După decernarea diplomelor pentru veterani, părintele Ploscaru, preot paroh la biserica Vaduri, a ținut o cuvântare urmată de o mică slujbă religioasă, săvârșită de preoții parohi ai comunei. Evenimentul a continuat cu premierea mirilor de aur, unde cu formula „Constat că au fost îndeplinite condițiile cerute de lege și vă declar căsătoriți. Acum puteți să vă sărutați mireasa în legalitate”, domnul primar i-a recăsătorit simbolic.
Evenimentul s-a încheiat cu un moment artistic susținut de copiii din comună, de la Școala Gimnazială Vaduri și de la Liceul Particular nr.1 „Aurora Ouatu „. Invitați speciali au fost membrii Ansamblului „Floricică de la munte”.

Cristian M.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate