Alertă alimentară: Băutură foarte populară retrasă din magazine – Conține o substanță toxică (ANSVSA)

0
Imagine ilustrativă

Un lot din băutura energizantă Hell este retras de pe piață, după ce în compoziție s-a descoperit oxid de etilenă, a anunțat Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA).

Este vorba despre produsul Hell Energy Drink Focus, 250 ml, din lotul L1161D01, cu termenul de valabilitate 06/2023.

În aceste produse a fost descoperită substața oxid de etilenă.

Compania transmite că celelalte produse ale sale sunt sigure pentru consum.

Consumatorii care au cumpărat băutura energizantă din lotul respectiv pot primi banii înapoi dacă prezintă bonul fiscal.

Compania SC HELL ENERGY SRL anunță rechemarea de la consumatori a produsului Hell Energy Drink Focus lotul L1161D01, ca urmare a informării primite de la unul din furnizorii săi, care a precizat că în compoziția materiei prime s-a depistat oxid de etilena.

Conform analizelor efectuate la un laborator acreditat din Ungaria, oxidul de etilena se afla sub limita de detectie in produsul finit, bautura energizanta Hell Energy Drink Focus. Rechemarea de la consumatori a bauturii energizante se refera doar la lotul mentionat. Celelalte loturi ale acestui produs pot fi consumate fără probleme.

Sfaturi pentru consumatori: Daca aţi achiziționat unul sau mai multe bucati din produsul cu lotul impactat și doriți să solicitați rambursarea costului, vă rugăm să le returnați, la magazinul de la care ați cumpărat, până la data de 27.09.2021. Contravaloarea va fi restituită prin prezentarea bonului fiscal.

Consumatorii care au întrebări suplimentare sunt rugați să contacteze HELL ENERGY SRL la: office@hellenergy.ro.

Rechemare_Hell_Energy_Drink_Focus_250ml_Metro-07.09.2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate