Alege sa colaborezi cu experti atunci cand vrei sa iti dezvolti afacerea

0

Stim cu totii ca in prezent, sa nu activezi si in mediul online reprezinta din start un handicap cu care afacerea ta pleaca, in raport cu celelalte care se bucura de toate oportunitatile pe care le au la dispozitie. Indiferent unde te pozitionezi pe piata sau de cat timp existi, noi iti oferim solutii adaptate si personalizate prin care sa te dezvolti semnificativ.

Bucura-te de serviciile de dezvoltare magazin online cu EasyCart si culege rapid roadele acestui pas facut spre dezvoltarea afacerii tale.

Descopera care sunt cele mai importante avantaje de care te bucuri prin colaborarea cu EasyCart:

Stabilirea simpla a colaborarii

Primul pas se considera a fi cel mai dificil. Nu si in ceea ce ne priveste. Ne dorim sa iti fie cat mai usor sa faci schimbarile de care ai nevoie pentru afacerea ta si tocmai de aceea sistemul de contact este foarte facil. Nu trebuie decat sa completezi formularul pe care il gasesti pe platforma EasyCart, iar noi te vom contacta in urmatoarele 24 de ore pentru a discuta mai multe detalii si a ne ajuta sa iti intelegem cat mai bine afacerea, pentru ca magazinul, in varianta sa finala sa corespunda cat mai mult identitatii de brand create, dar si cerintelor tale.

Rapiditate de executie

Daca te gandeai ca dezvoltarea unui magazin online este un proces lung si anevoios, noi suntem aici sa iti demonstram contrariul. Timpul mediu de creare si optimizare a site-ului este cuprins intre 5 si 15 zile, in functie de complexitate. Imediat dupa acest termen il vei putea pune in functiune si sa cuantifici vanzarile, iar afacerea ta va intra in plin proces de scalare.

Designul, metoda de navigare, de plata, de administrare, toate sunt personalizate si propusa intr-o forma cat mai facila, atat pentru tine cat si pentru viitorii clienti.

Ai la dispozitie nenumarate instrumente

Si pentru ca nu e suficient ca un site doar trebuie sa fie creat, este nevoie si de anumite unelte prin intermediul carora sa poti ajunge la publicul vizat. Fie ca vorbim de promovare marketing sau remarketing, strategii SEO sau de integrare, toate acestea vor fi incluse in pachetul tau pentru a asigura trafic constant, care se va transforma ulterior in conversii.

In plus, ai incluse si servicii de securizare si optimizare, metode multiple de plata si livrare, suport tehnic si multe alte facilitati care te vor ajuta sa transformi brandul in afacerea la care ai visat.

Servicii de mentenanta asigurate

Chiar si dupa ce am finalizat magazinul, nu trebuie sa iti faci niciun fel de grija. Ai in permanenta servicii de mentenanta, prin care ne asiguram ca functioneaza in parametri optimi si orice factor de risc este tinut la distanta.

Poti alege intre pachetele personalizate de pret

Ne dorim sa oferim solutii optimizate pentru fiecare client si de aceea nu propunem o singura abordare universal valabila pentru toate afacerile.

In acest sens, poti alege abonamentul EasyStart in cazul in care esti la inceput si vrei sa testezi cum functioneaza aceasta lume pentru tine, fiind si cel mai putin costisitor dintre toate.

Imediat pe scala complexitatii vine pachetul EasyPlus care este echivalentul unui magazin la cheie, complet si gata de pus in functiune.

EasyPro este deja un pachet complet care iti ofera absolut tot ceea ce ai nevoie pentru ca magazinul tau online sa functioneze in parametri optimi, inclusiv un manager de cont dedicat.

Pachetul Enterprise se ofera in baza unei cereri speciale de oferta, datorita faptului ca este cel mai complex dintre toate prin intermediul caruia o echipa specializata iti preia toata responsabilitatea de pe umeri.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate