ALDE crește și se gândește la dreapta

1

Ultimele sondaje arată ALDE la 6-7%, dar în realitate băieții lui Tăriceanu au crescut mult în unele medii urbane, aproape de 10 procente, în detrimentul celor rurale unde nu stau chiar bine. Cu toate acestea, creșterea pe urban dă aripi conducerii ALDE în negocierile care au loc neoficial cu alte partide decât PSD-ul. Mai concret, ALDE stă cu bagajele făcute pe puntea corabiei PSD ca, în cazul în care căpitanul Dragnea ”răcește” sau este abandonat de o parte din echipaj, să spele putina și ei.

PSD-ul, îmbătat de putere, se pare că nu observă ce se întâmplă în jurul său și pune încontinuu, ca un patefon stricat, placa cu ”partenerii noștri de încredere”, placa uzată deja cu USL, PPDD, UDMR, UNPR și mai recent PMP. Sau, altfel spus, PSD-ul se pare că nu simte că urmează să ia din nou țeapă cum a luat de fiecare dată de la absolut toți aliații, ”parteneri de încredere”.

Așadar, întrebarea nu este dacă ALDE va da țeapă PSD și va face o altă alianță cu PNL sau alte partide, ci când va face acest lucru.

I.R.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Dorian Iacob spune

    precum cresterea salariilor. Cand ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate