Alcoolul dauneaza grav sanatatii

0

 

În ziua de 07.07.2011, numitii O. Dan, de 56 ani și M. Valerică, de 51 ani, ambii din satul Săcăleni, comuna Poienari, judetul Neamt, au consumat băuturi alcoolice la un bar din localitate, iar la plecarea din bar, pe fondul unui conflict spontan, aceștia au început mai întâi să-si adreseze injurii, după care s-au luat la bătaie. În acest moment, numitul M. Valerică a scos o bărdiță ce o avea asupra sa și a început să-l lovească pe O. Dan.

După ce i-a aplicat acestuia mai multe lovituri, atât în zona capului cât și peste corp, M. Valerică a fugit, iar O. Dan a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Roman, pentru îngrijiri medicale, fiind diagnosticat cu „policontuzii, traumatism craneo-cerebral acut deschis, traumatism toracic, plăgi multiple frontale și parietală stânga. În observație pneumotorax.”

În cauză a fost întocmit dosar penal si se continuă cercetările în vederea prinderii autorului si luarea măsurilor legale.

Stiri Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate