ALAMBIC DE ARTE – PIATRA NEAMT – 10-11AUGUST – 2013

0
ALAMBIC DE ARTE - PIATRA NEAMT - 2013
ALAMBIC DE ARTE – PIATRA NEAMT – 2013

Fata de anul trecut cand kitchiurile m-au atacat vizual si sareau coarda cu nervul meu optic,  pot spune ca anul acesta, la „Alambicul de Arte” organizat in parcul central chiar am vazut cateva exponate care explodau de originalitate, bijuterii personalizate cu mult talent , cateva lucrari quilling deosebite semnate Silvia, ceva lucrari ale Ioanei  Bradulet  care de asemenea mi-au atras atentia, desigur am ramas in cap si cu tablourile „string art” ale celei care se semneaza Bia’s Bijoux si multe alte lucruri interesante care emanau talent, munca si personalitate.
Cred ca autoritatile ar cam trebui sa ia in serioas de acum aceste tipuri de manifestari si sa ofere spatii pentru permanentizarea acestor vanzari, iar daca ar gasi si  inteligenta necesara sa canalizeze acesti artisti spre a crea lucruri care sa reprezinte orasul sau imprejurimile, ar putea crea chiar o atractie turistica.

Ce nu am vazut si speram sa vedem la editia viitoare este o interactiune din partea organizatorilor si a participantilor in informarea nemtenilor in legatura cu ceea ce fac ei, deoarece cu siguranta o parte din cei care vin si vad nu au auzit niciodata de origami, ca sa nu mai spunem ca acesti artisti au in fata un zid de imbecilitate de care se vor izbi incontinuu, in spatele caruia stau la birouri o gramada de dinozaurii care din pacate sunt inca factori de decizie in Neamt  si care cand aud de quilling sau string spun ca ei prefera mancarea modoveneasca .
Oricum, pasul facut fata de anul trecut este unul foarte mare si foarte pozitiv .
ALAMBIC DE ARTE PIATRA NEAMT 2013


ALAMBIC DE ARTE – PIATRA NEAMT – 2013

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate