[FOTO] ACUM: Incendiu de proporții în Neamț

0

Echipajele de pompieri au fost solicitate pentru a interveni la un alt incendiu, de această dată în satul Chirițeni, Comuna Hangu.

Din primele informații transmise de către ISU Neamț, incendiul se manifestă la o locuință particulară și la o anexă gospodărească. Nu sunt victime.

Știre în curs de actualizare, vom reveni cu detalii.

Video realizat de martor. (click aici)

UPDATE:

În jurul orei 20.42 un cetățean a făcut un apel la 112 pentru a anunța un incendiu la o locuință în satul Chirițeni, comuna Hangu. Apelul a fost făcut de proprietarul locuinței, care ne-a anunțat ca arde un coș de fum și crede ca s-a extins incendiul în pod. Înainte de a suna la pompieri, proprietarul a încercat să stingă incendiul cu mijloace de primă intervenție avute la îndemână, dar nu a reușit.

La locul intervenției s-au deplasat 2 autospeciale de stingere de la Garda de intervenție Poiana Teiului, o autospecială de la Detașamentul Piatra Neamț, o autospecială de la Detașamentul Târgu Neamț și o autospecială de stingere de la SVSU Bicaz.

Intervenția a fost una de lungă durată și grea din cauza posibilității extinderii la alte locuințe învecinate. Alimentarea cu apă a fost dificilă pentru că hidranții aveau presiunea mică. În urma incendiului au a ars: – casa (P+M), pe o suprafață de aproximativ 143 mp, construită din lemn și BCA, o bucătărie de vară de aproximativ 50 mp, și alte 3 anexe gospodărești (cotețe pentru animale și magazie de lemne).

La această intervenție au fost și voluntari din SVSU Hangu. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind efectul termic (coș de fum neprotejat termic față de elemente combustibile). Intervenția s-a încheiat în jurul orei 05, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate