Ajutor pentru Nepal!

1

Profund marcați de tragedia ce a lovit Nepalul, membrii Rotary Club Piatra-Neamț 2005 vă invită să vă alăturați initiațivei lor de a colecta și trimite bunuri de strictă necesitate în zona afectată.

Devastatorul cutremur de sâmbată este cel mai mare dezastru înregistrat în Nepal în ultimii 80 de ani, soldat cu peste 6000 de morți și 12.000 de răniți. După câteva zile de la incidentul nimicitor, lipsurile au transformat durerea și doliul localnicilor în disperare. Copleșite de amploarea dezastrului, autoritățile nepaleze lansează neîncetat apeluri pentru ajutorare în întreaga lume.

Au nevoie urgent de alimente conservate și uscate ( recipienti metalici), pături, corturi, prelate, vesela din metal, filtre pentru apa potabila, detergenți.

Rotarianul pietrean Adrian Laza a făcut parte dintr-o expediție în Himalaya, în toamna anului trecut, și a participat la întâlnirile Rotary Club Thamel, Katmandu, având ocazia să întâlnească, pe lângă alți membri, pe președintele clubului Thamel, Chandra Prakash Rajbhandari și pe Club Trainer Rajendra M. Sherchan. Vizibil marcat de tragedia din Nepal, Adrian Laza a inițiat, impreuna cu membrii Rotary Club Piatra-Neamț 2005, acest gest de ajutor și de solidaritate si vă roagă să le fiți alături în această inițiativă.

Donațiile dumneavoastră ajută la reconstruirea unor vieți distruse de teribilul dezastru și, implicit, ne reamintesc că facem parte din aceeași mare familie ce nu-și ignoră semenii aflați în suferință.

 

Punct de colectare pentru bunurile mai sus: SC Lafor srl., Sat Războieni, Comuna Războieni, Județul Neamț.

Punctele de colectare din Piatra-Neamț, Târgu Neamț, Roman, Bicaz vor fi anunțate printr-un comunicat de presa ulterior.

Donațiile în bani se vor face în conturile:

Asociația Rotary Club Piatra Neamț 2005

RON:  RO44 BREL 0002 0007 7202 0101

USD:   RO76 BREL 0002 0007 7202 0301

EUR:   RO60 BREL 0002 0007 7202 0201

 

Relații suplimentare puteți primi la:

numărul de telefon: 0752-349 546

                      e-mail: [email protected]

 

Vă mulțumim anticipat pentru ajutorul dumneavoastră!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Nemteanu' spune

    Nu vreau sa par carcotas cand e vorba de acte de caritate insa aici pare a fi vorba de fariseism. Repede, repejor, Club Rotary vrea sa trimită ajutoare la fratii nostri din Nepal. Lăudabil. Dar cred ca ce trimit ei e o picătură in ocean fata de ajutoarele primite la nivel mondial. Insa această picătură ar fi gura de aer pentru niste amarati din Neamt. De cate ori s-a mobilizat Rotary pentru nevoiasii de langa noi? Sau, la acest fel de binefacere nu e atata reclama?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate