AJOFM Neamt: Servicii publice la standarde internationale de calitate

0

Incepand cu luna iulie2013 A.J.O.F.M. Neamt a primit certificarea privind Sistemul de Management al Calitatii SR EN ISO 9001/2008.
A.J.O.F.M. Neamt si agentiile locale P.Neamt, Roman si Tg. Neamt sunt certificate SR EN ISO 9001/2008 pentru urmatoarele domenii de activitate: medierea muncii in strainatate, stimularea mobilitatii fortei d emunca, informare si consiliere profesionala, bursa locurilor de munca, activitatea EURES, implementarea la nivel judetean a masurilor de prevenire a somajului si protectie sociala a persoanelor neincadrate in munca, inregistrarea persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, medierea muncii, intocmirea dosarului pentru acordarea indemnizatiei de somaj, eliberare adeverinte acordare venit minim garantat, servicii de preconcediere, acordare si evidenta viza lunara, completarea veniturilor salariale, stimularea angajarii persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca prin acordarea de subventii si facilitati si urmarirea acestora, comunicare mass-media si relatii cu publicul, monitorizare proiecte finantate din F.S.E.
Sistemul de Management al Calitatii este structurat si adaptat domeniului specific de activitate al AJOFM Neamt (asigura implementarea la nivel judetean a masurilor de prevenire a somajului, protectia sociala a persoanelor neincadrate in munca, organizeaza si coordoneaza activitatea de ocupare si de formare profesionala a fortei de munca) si are la baza principiile standardului ISO 9001/2008: orientare catre client, crearea de leaderi (leadership) care sa conduca echipe, implicarea personalului, abordarea sistemica la nivelul conducerii, imbunatatirea continua, fundamentarea cu date si informatii a deciziilor, relatii reciproc avantajoase cu furnizorii.
AJOFM Neamt a proiectat, documentat, implementat si mentine un Sistem de Management al Calitatii in conformitate cu SR EN ISO 9001/2008, dar si imbunatateste si perfectioneaza continuu acest sistem. Procesul de certificare a necesitat intocmirea de proceduri operationale pentru toate activitatile agentiei pe formatul ISO 9001/2008.
Documentatia sistemului de management al calitatii este adecvata scopului, misiunii si dimensiunii AJOFM Neamt, fiind periodic analizata pentru a corespunde strategiilor institutiei pe termen lung si mediu.
Certificarea CERTIND s-a facut pe o perioada de 3 ani, perioada in care A.J.O.F.M. Neamt se obliga sa mentina standardul de calitate in conformitate cu sistemul de management si criteriile de audit prevazute de standardul ISO 9001/2008, sa asigure eficacitatea sistemului de management in realizarea obiectivelor propuse, precum si conformitatea sistemului de management. In fiecare an vor fi efectuate audituri de supraveghere din partea firmei CERTIND care vizeaza urmatoarele aspecte: evaluarea modului in care functioneaza elementele de sistem, precum si analiza efectuata de management si auditul intern, modul in care sunt tratate de catre agentie reclamatiile primite, eficacitatea sistemului de management in realizarea obiectivelor stabilite, modul in care organizatia realizeaza imbunatatirea continua.

DIRECTOR EXECUTIV

Daniel CHIRILA

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate