Ai fost manipulat sau toți deținuții eliberați în baza recursului compensatoriu s-au cumințit brusc?

3

20.000 de infractori au fost eliberați în baza recursului compensatoriu.

Până când PSD-iștii au fost îndepărtați de la guvernare, în fiecare zi citeam cu toții în presă cum câte un infractor eliberat în baza recursului compensatoriu a făcut ceva, a violat, a dat în cap, a omorât, a furat. Acum au venit alții la guvernare, au schimbat legea, au anulat recursul compensatoriu, dar au pus în loc arestul la domiciliu și brusc nu am mai auzit nimic de nici o infracțiune făcută de cei eliberați în baza legii date de m**e PSD.

Oare toți cei 20.000 de infractori eliberați înainte de termen s-au cumințit brusc odată cu plecarea PSD-ului de la guvernare sau cei care livrau public zi de zi informațiile despre această categorie de eliberați și-au atins scopul de a te manipula și nu mai au acum nici un interes?

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
 1. Gradinaru Neculai spune

  Suntem manipulați de PD-PNL-iști.

 2. Dl Scarbescu spune

  Cu atâtea probleme pe cap cine mai are grija recursului compensatoriu ?
  Vai,vai d le Iosub cum va mai frământați de grija PSD ului !!

  ADMIN: Domnule …. fă ceva cu viata ta … acum esti Scrabescu, alta data esti x sau dumping, nanu, iosefini, etc…. Ai avut un accident la botez sau ce se intamplă ca ai atatea nume ?:)

  1. Dl Scarbescu spune

   Ești Intr o mare eroare.Niciodata nu am semnat cu alt nume.Or mai fi și alți oameni care gândesc ca mine.
   Dumneata care ești revoltat de comentariul meu nu ai vrea sa vezi in paginile ziarului articole despre calitatea aerului din jud nostru sau cum gestionează aleșii noștri criza covid 19?
   Tara arde și unii plâng de grija PSD !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate