Agresorul de la Roznov a fost arestat pentru 30 de zile

0

Agresorul de la Roznov a primit mandat de arestare pentru 30 de zile în urmă cu puțin timp.

Judecătoria Piatra-Neamț a decis arestarea lui M. A. pentru 30 de zile. El este acuzat de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, agresiune sexuală, ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea liniștii și ordinii publice.

Astăzi, 26 mai a.c., tânărul de 18 ani, din orașul Roznov, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, agresiune sexuală, ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice a fost prezentat de polițiști Judecătoriei Piatra Neamț, față de acesta fiind dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile.

În referire la evenimentul petrecut pe raza Roznov și a informațiilor vehiculate în mediul on-line, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Neamț a dispus ofițerilor din cadrul Biroului Control Intern verificarea aspectelor în cauză, semnalate la nivelul Poliției orașului Roznov, verificările fiind în curs de desfășurare, se arată în comunicatul oficial IPJ Neamț.

Vom reveni cu detalii.

Alte articole pe același subiect:

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate