Agresiune cu un cuţit

0

În ziua de 17 octombrie, în jurul orei 17.10, Postul de Poliţie Doljesti a fost sesizat despre faptul că, în faţa unui magazin mixt din comună, pe fondul consumului de alcool, între M. Dănuţ, de 42 ani si D. Gabriel, de 23 ani, ambii din comuna Doljesti, a izbucnit un conflict spontan, în timpul căruia M. Dănuţ l-a lovit pe tânăr cu un cuţit în zona abdominală. Victima a fost transportată la Spitalul municipal Roman, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale. Medicul legist a stabilit că viaţa victimei a fost pusă în pericol, leziunile prezentate necesitând pentru vindecare un număr de 30-35 de zile.
de îngrijiri medicale. Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ a dispus reţinerea bărbatului în vârstă de 42 de ani, pe bază de ordonanţă de reţinere, pe o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de omor calificat. Astăzi, suspectul va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

I.P.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate