Agitație în Văleni: Se așteaptă viitura (FOTO/VIDEO)

1

În cartierul Văleni oamenii au ieșit din case în această seară și, agitați, spun că așteaptă cu îngrijorare viitura. În această seară s-a emis un nou COD ROȘU de furtună cu averse torențiale de proporții.

Primarul Dragoș Chitic s-a deplasat astăzi, 22 iunie, în zonele afectate din cartierul Văleni, unde precipitațiile abundente din această dimineață au cauzat probleme, din cauza acumulărilor mari de apă și aluviuni de pe versanții din zona împădurită.

Torenții de pe versanți și aluviunile din zona silvică au dus la creșterea debitului pârăului Mânăstirii, iar apa a pătruns în câteva curți din vecinătatea acestuia. (click aici pentru detalii)

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Ionut spune

    Numai când ploua vin utilaje de la primărie, s-au făcut sute, mii de petiții vizavi de acest aspect, dar ei prefera sa trimită utilaje numai când se anunță viituri, rafale și în momentul când curata trimite și presa/televiziunea sa arate la populație ca ei se ocupa de aceasta problema… Ocupați-va când trebuie Domnule Primar nu numai când ploua sau când se anunță inundații, au avut timp de anul trecut pana acum sa facă multe dar nu v-a interesat, Am avut pagube de peste 50000 RON anul trecut,au tras cu lama de 2-3ori, s-a pus 3 tuburi și gata ați rezolvat problema….. Aceasta este lucrare care va tine pana la următoarea inundatie(Lucrare de mântuială vs BANI PUBLICI=Nepăsare) Trebuie curățat pârâul când e vreme frumoasa nu cand ploua cu găleată asa de fațada cu televiziunea după voi, după ce se curata se betoneaza.. Etc.. În fiecare an veți veni cu televiziunea după voi dacă nu va faceți treaba cum trebuie, angajați ingineri în domeniu nu pamplicari care e ruda cu ala de la birou.. Drept răsplată acesta este rezultatul. Niște hoți ordinari,arătați locuitorilor acestei zone ca va pasa cât încă mai aveți timp cindia-văleni.. Deoarece lumea e sătulă sa va vadă cu televiziunea după voi numai când vin viituri.. Nu s-a făcut nimic, dețin poze din urma cu 15 ani tot ce s-a făcut în aceasta zona pas cu pas în fiecare an… Puneți firmele cu care colaborați sa facă o treaba o data și bine. Bănuiesc ca facturile pentru anumite lucrări din zona sunt umflate, dar în realitate nu s-a făcut nimic.Tocmai de aceea am impresia ca aceasta zona este o vaca de muls deoarece se declara în acte ca s-au făcut anumite lucrări sofisticate și în realitate nu se face nimic, și la următoarea viitura se declara ca a venit apa și a stricat toată munca de milioane de euro…. Tind sa cred ca aceasta zona este o vaca de muls dacă nu se dorește sa se facă nimic deoarece avem probleme cu inundațiile în fiecare an și astea vin cu escavatorul numai când ploua tare sau se anunță cod rosu, dar nu vin asa oarecum ei vin cu televiziunea cu radio sa arate la prostime ca primăria se ocupa de persoanele care locuiesc în aceste zone, dar în realitate este altceva, oamenii suferă, sunt chinuiți an de an, au casele în apa deoarece primăria nu face o treaba cum trebuie o data și bine…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate