Un afacerist nemtean arata lumii intregi cum se pot face banii multi pe vreme de criza

0

O firma din Piatra Neamt a inregistrat in primul an de activitate un succes mai mare decat au inregistrat in perioadele similare firmele IBM, APPLE, MICROSOFT si GOOGLE la un loc. Pe numele ei Giga Star SRL , firma a reusit sa dea lovitura in afaceri in anul 2010 cand economia era in cadere libera in Romania. Cu un singur angajat, aceasta firma a reusit sa ruleze in 2010 , nu mai putin de  49.838.300.000 lei vechi si nici nu vrem sa ne imaginam sumele rulate in 2011 .
Performata este notabila, tinand cont ca firma a fost infiintata in 2010 si a produs un profit net de 25.790.070.000 lei vechi pana la finele aceluiasi an. Deci se poate sa ai un succes fantastic in afaceri chiar si intr-un oras mic ca Piatra Neamt . Totul e sa fii inteligent , sa stii cum sa plasezi banii si sa fii un afacerist innascut, atuuri la care adaugi  multa munca si poti realiza un venit anual de 50.422.060.000 lei vechi.
Desigur, faptul ca aceasta firma este administrata de o ruda de gradul intai a unui influent om politic nemtean este o pura coincidenta, iar orice asociere este rau-voita. Totul tine doar de succesul in afaceri .
Daca ne gandim sa transformam banii rulati de aceasta firma intr-un an, in  hartii de 100$,  vor rezulta doar 15 kg de dolari.
Noi , restul, prostimea care nu cunoaste  succes in afaceri, ar trebui sa mergem umili si sa intrebam politicos nemtenii care au plesnit-o financiar in asa hal cum de ei pot si restul mor de foame.

Satocrac Vasile

 

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate