Niste afaceristi smecheri cu ceva firme prin Cipru „o ard” golaneste prin zona Neamtului

1

Dupa ce au preluat afacerile unui influent om politic nemtean, niste baieti destepti au inceput sa faca tone de bani prin Romania. Initial au preluat firma fiului domnului politician  care ajunsese in 2007 la o cifră de afaceri de 2.150.000.000.000 lei vechi ( cititi voi suma daca stiti cum, ca mie mi se incurca limba), dupa care acesti afaceristi cu firme din Cipru au trecut putin si pe la Piatra Neamt, jucandu-se de-a administrarea turismului nemtean la Perla Invest.
Cert este ca domnul politician a scapat din mana firmelor offshore o afacere foarte buna, atat de buna incat iti fug ochii daca vrei sa numeri zerourile de la cifra de afaceri.
Am fi foarte incantati daca am putea sa vedem vreodata persoanele din spatele acestor firme offshore care fac numai afaceri necurate si jecmanesc batranii si sarmanii la care ajunge curentul comercializat de ei si fac numai porcarii in baza faptului ca au firme din Cipru si ca nimeni nu poate sa-i intrebe nimic.
Stiind ca domnul politician din discutie  nu are absolut nici o legatura cu persoanele care sunt in spatele firmelor offshore de care vorbim, rasuflam usurati si va spunem ca in spatele acestor firme nu pot fi decat niste oameni fara valoare care se infrupta din banul public si care mai devreme sau mai tarziu vor da socoteala sau soarta le va arata ca banul nemuncit aduce doar necazuri.

Satocrac Vasile

 

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. cetatean_revoltat_apolitic spune

    Se vor corenta rau de tot ??

    Sa nu uitam ca in prezent actul de justitie este BANUL nu legea…..iar magistratii Nemteni,NU vreau sa generalizez – dar majoritatea fac parte din actuala GRUPARE de CRIMA ORGANIZATA POLITICA JUDICIARA.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate