Afacere „stricată” de polițiști: 60 de kilograme de articole pirotehnice confiscate – Vânzătorul s-a ales cu dosar penal

0

La data de 23 decembrie a.c., polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Neamț în urma colaborării cu jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț și în urma datelor și informațiilor deținute au depistat, în localitatea Ruginoasa, un bărbat, de 35 de ani, din aceeași localitate, care deținea și oferea spre comercializare articole pirotehnice din categoriile P1 și F2.

Produsele pirotehnice ar fi fost achiziționate din județul Suceava și erau vândute prin intermediul unei rețele de socializare.

Astfel, au fost ridicate, în vederea confiscării, aproximativ 60 de kg de articole pirotehnice.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de operațiuni cu articole pirotehnice fără drept și comercializarea către publicul larg a articolelor pirotehnice destinate a fi utilizate de către pirotehnicieni, cercetările fiind continuate, în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate