Adu un plus de eleganță ținutelor tale cu ajutorul produselor Astrid Shop

0

Fie că ești sau nu pasionată de modă, trebuie să știi că există câteva artificii stilistice de care poți ține cont pentru a-ți eleva stilul vestimentar cu minim de efort. Indiferent de sezon, de vreme sau de ocazie, îți poți transforma complet chiar și cea mai banală ținută adăugând o jachetă deosebită. Modelul, croiul sau culoarea o alegi în funcție de preferințele proprii, dar un impact considerabil îl au articolele din blană naturală. Intră pe Astrid Shop și analizează colecția pentru a descoperi dacă există o variantă în totalitate pe gusturile tale.

Alege dintre o multitudine de modele, culori, texturi

Diversitatea este un punct forte al tuturor colecțiilor Astrid. Din dorința de a o feri opțiuni potrivite pentru toate tipologiile, stilurile și preferințele, numărul modelelor crește considerabil de la sezon la sezon. Asta înseamnă că îți vei putea găsi foarte ușor blana ideală cu o simplă privire pe site.

Dacă ești adepta unor ținute simple, armonioase, cu un punct central bine definit, blana naturală de iepure s-ar putea să fie perfectă pentru tine. În nuanțe neutre, cu o textură vizibilă, până în talie și fără detalii decorative, poate fi purtată cu ușurință în zeci de combinații reușite și să te ajute să arăți impecabil de fiecare dată fără pic de efort.

Dacă preferi accente mai subtile de blană, dar care totodată să contribuie la conturarea unei ținute elegantă, poți opta pentru modele precum geaca Katy sau paltonul Noor. Acestea prezintă inserții la nivelul gulerului care încadrează delicat fața, urmând o linie mai puțin sofisticată, dar croită cu mare atenție pentru a avantaja orice tip de siluetă. Și vestele din blană, Molna sau Moon sunt o alegere inspirată atunci când vrei să plusezi din punct de vedere stilistic, însă nu îți dorești o haină voluminoasă din blană.

Alege calitatea Astrid

Aspectul elevat și plăcut este dependent de calitatea materialelor și a execuției. Astrid îți propune piese atent realizate, din țesături atent alese pentru a-ți putea garanta că de fiecare dată când alegi să le poți vei arăta rafinat, armonios și foarte elegant. Fiecare detaliu este realizat cu grijă de specialiști iscusiți pentru ca rezultatul final să satisfacă pe toată lumea. Când cumperi de la Astrid știi că faci o alegere înțeleaptă de care te vei bucura ani la rând, iar o blană naturală este o piesă care te poate însoți o viață dacă este realizată și întreținută corespunzător.

Cumpără-ți blana preferată la prețuri excelente

Unul dintre avantajele Astrid deloc de neglijat este prețul pe care îl plătești pentru un astfel de articol cu adevărat deosebit. Chiar dacă blănurile sunt considerate piese foarte scumpe, ne dorim să oferim posibilitatea oricărei femei să se bucure de farmecul acestora, fără să facă eforturi financiare considerabile. Plătești un preț minim pentru avantajele pe care un astfel de articol ți le oferă și te bucuri mulți ani de la momentul achiziției, fiind o investiție inspirată și de lungă durată în propria imagine.

După ce ai găsit modelul perfect, tot ce îți mai rămâne de făcut este să plasezi comanda în câțiva pași simpli. Imediat după ce ai confirmat-o te vei putea bucura de articolele preferate cât mai curând pentru că livrăm prin curier rapid, direct la ușa ta, în câteva zile lucrătoare. Imediat după ce o primești vei avea ocazia de a pregăti zi de zi de ținute impresionante, elevate, care să atragă toate privirile și care să te ferească totodată de temperaturile nefavorabile de afară.

Descoperă diferența pe care o poate face o blană naturală în ținutele tale!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate