Adrian Niță și membrii echipei PSD, pentru Piatra-Neamț. Astăzi: Valeriu Stăcescu, economist

0

Valeriu Stăcescu este unul dintre profesioniștii din organizația municipală social-democrată cu expertiză în management, care își va aduce o contribuție importantă în implementarea programului PSD pentru dezvoltarea orașului Piatra-Neamț.

Economist de profesie și absolvent al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Valeriu are calități organizatorice și manageriale dezvoltate și demonstrate prin studiile și activitatea profesională desfăsurată până în acest moment.

Totodată, abilitățile sale de comunicare și negociere vor fi extrem de utile echipei în activitatea administrativă și vor ajuta în rezolvarea problemelor cu care se confruntă cetățenii orașului nostru.

Valeriu Stăcescu va fi o piesă importantă a echipei mele social-democrate care ne va face pe fiecare dintre noi să ne mândrim din nou cu Piatra-Neamț.

Pe 9 iunie vă încurajăm să veniți în număr cât mai mare la urne pentru a face alegerea corectă pentru viitorul comunității noastre!

a declarat Adrian Niță, candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț

Comandat de PSD Organizația Județeană Neamț, Executat de SC Ghici Computers SRL, Cod MF 21240002

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate