Adrian Niță, numit prefect de Neamț, transmite un prim mesaj nemțenilor

1

Adrian Niță, actualul șef de birou – Guvernanță corporativa și Comunicare din cadrul Consiliului Județean Neamț, a fost numit prefect de Neamț în cadrul ședinței de Guvern de astăzi, 27 ianuarie. Acesta a transmis un prim mesaj nemțenilor.

Dragi nemțeni,

Desemnarea mea în funcția de prefect al județului Neamț s-a făcut astăzi în cadrul ședinței de Guvern.

Le mulțumesc președintelui Ionel Arsene și celor care au susținut nominalizarea mea pentru această onorantă funcție! Vă asigur că respectarea legalității și considerația față de fiecare cetățean al județului nostru sunt prioritățile fiecărei zile de activitate!

Vă mulțumesc pentru mesajele și cuvintele frumoase!

P.S. un prieten drag mi-a povestit o întâmplare: Părintele Cleopa, când i-a fost propusă Stăreția Mănăstirii Sihăstria, a mers la părintele Paisie, care îi era duhovnic, ca să îi ceară îndrumare, iar acesta i-a spus: „Nu te bucura când te-or pune și nu te supăra când te-or da jos!“

Doamne ajută!

Adrian Niță

Președintele CJ Neamț a salutat decizia Guvernului, adresând următorul mesaj:

Felicitări, Adrian, pentru numirea în funcția de prefect al județului Neamț! Este o mare onoare, însă și răspunderea e pe măsură, amândoi știm asta! Ți-ai îndeplinit întotdeauna sarcinile cu responsabilitate și nu mă îndoiesc că la fel vei face și în noua funcție.

Pe dumneavoastră, dragi nemțeni, vă asigur că Adrian Niță, propunerea PSD pentru funcția de prefect, este o alegere înțeleaptă. Județul nostru va avea de acum la Prefectură o echipă care sa-i asigure evoluția iar noi, nemțenii, vom găsi în noul prefect suportul de care avem nevoie pentru a ne implementa proiectele locale.

Adrian Niță merită încrederea noastră și va fi un real câștig pentru Instituția Prefectului Județului Neamț!

Ionel Arsene
telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Costica Chitimus spune

    Felicitari d-lui Prefect Adrian Nita! Va sugerez sa coptati in echipa dvs. oameni competenti si de incredere si sa „faceti curatenie” in prefectura. Veti gasi multe persoane care nu stiu pentru ce sunt platite. Va doresc mult succes!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate