Adrian Marin Botez, zis Țâță, a fost arestat în Cluj-Napoca

2

Țâță (Adrian Marin Botez), căutat de peste şase luni, după ce a fost eliberat din arestul Capitalei, deşi fusese condamnat la zece ani de închisoare pentru că a încercat să îl omoare pe Dumitru Mironescu, a fost prins în Cluj-Napoca, maşina acestuia fiind blocată de poliţişti în trafic.

Adrian Marin Botez era căutat din iulie 2014, după ce subofiţeri de la arestul Poliţiei Capitalei l-au lăsat să plece, deşi primiseră o minută de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în care se arăta că Adrian Marin Botez a fost condamnat definitiv la 10 ani de închisoare.

Poliţia Română a precizat, în comunicatul citat, că, în cadrul operaţiunii, au fost depistate opt persoane, despre care există suspiciunea rezonabilă că i-ar fi acordat sprijin acestuia, pentru a se sustrage de la executarea pedepsei. Cele opt persoane urmează să fie cercetate pentru favorizarea infractorului.

Vom reveni cu detalii.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. marius spune

    Si restul interlopilor cand?

  2. xx spune

    „Cautat international” de peste 6 luni el traia bine merci intr-o vila inchiriata in Cluj,cu masina si mult armament

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate