Adrian Bourceanu, pledoarie pentru echipa PSD Neamț

4

bourceanuEchipa PSD Neamț pentru alegerile parlamentare prezintă credibilitatea unui partid stabil și puternic în concepții, idei și strategii. Nemțenii trebuie să voteze echipa PSD Neamț, pentru că s-a dovedit a fi o schimbare benefică în ceea ce privește modul de implicare și rezolvare a problemelor de la nivelul Consiliului Județean Neamț.

Pot spune, fără nicio ezitare, că structura executivă actuală a Consiliului Județean Neamț, în fruntea căruia se află președintele PSD Neamț, dl. Ionel Arsene, a reușit ca, într-un timp record, să pună în mișcare și să implice activ toate mecanismele pe care județul Neamț le are la îndemână, pentru rezolvarea unor probleme esențiale pentru județul Neamț, cum ar fi Sănătatea, Infrastructura și Învățământul.

Cred că, și din acest punct de vedere, nemțenii ar trebui să fie pragmatici și aplicați, să se gândească la faptul că parlamentarii PSD de Neamț vor fi într-o legătură reală cu președintele lor, care îndeplinește și funcția de președinte al Consiliului Județean. Prin prisma acestei legături, nemțenii trebuie să fie convinși că parlamentarul PSD de Neamț va avea ca principală misiune să facă toate demersurile pentru ca județul Neamț să fie parte a oricărei strategii naționale de dezvoltare.

Cu un președinte al Consiliului Județean din PSD Neamț, care conduce filiala, și cu parlamentari PSD de Neamț, acest județ poate avea o șansă în plus față de multe alte județe în care nu întâlnim această simetrie politică și administrativă. Nemțenii nu-și aleg doar parlamentarii pe data de 11 decembrie, ci, indirect, aleg viitorul Guvern al României. Știm că viitorul prim-ministru va fi propus de partidul care va avea cea mai mare reprezentativitate în Parlament.

De aceea, nemțenii trebuie să privească aceste alegeri și în perspectivă, conștientizând că, pe 11 decembrie, nu se trimit doar niște oameni în Parlament, ci, practic, participă la mecanismul de constituire a viitorului Guvern, care trebuie să fie PSD. Dacă nemțenii vor compara guvernările anterioare și cele ale PSD, vor vedea, cu statistici și cifre clare, că PSD a generat plus valoare și creștere economică, a fost capabil să-și onoreze și programele electorale care au presupus identificarea unor resurse bugetare importante pentru atenuarea unor nedreptăți sociale sau pentru acoperirea unor dezechilibre majore între diferitele clase socio-profesionale.

Adrian Bourceanu,

avocat, consilier județean, candidat pe lista PSD Neamț la Senat

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. costel spune

  S-au inventat aparate de ras.

 2. Marin Radic spune

  Doamne-ajută și mult succes !

 3. Vaum Iosif spune

  Felicitari! Indrazneste sa crezi!

 4. Ioana R. spune

  Aceasta este echipa PSD Neamț !
  Aceștia sunt specialiștii propuși pentru alegerile parlamentare !
  Acesta este Adrian Bourceanu !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate