Adrian Botez alias Țâță eliberat ca să se evite suprapopularea penitenciarelor ?

1

Opinia mea este că eliberarea lui Adrian Botez alias Țâță nu este una foarte întămplătoare din simplul motiv că dacă s-ar fi apucat de vorbit ar fi provocat un mare val de arestări in rândul unor persoane extrem de importante din România și nu numai.ȚÂȚĂ ELIBERAT
De la început e bine de știut ca Adrian Botez alias Țâță nu era un interlop în sensul uzual al cuvântului. El nu a dat bani cu camătă, nu a facut activități de recuperator, nu a făcut evaziune fiscală, nu a avut contracte cu statul și nu s-a implicat în viața politică. În cazul lui vorbim de un Don Corleone de România cu 10 nivele peste orice interlop de care s-a auzit. Cea mai simplă dovadă a lucrurilor pe care le spun este faptul că aproape nimeni nu l-a văzut vreodată decât în pozele de la ziarpiatraneamt.ro. Mai mult de atât nu există imagini video cu el iar singurul interviu dat vreodată a fost cel acordat publicației noastre.
Așadar, consider că atunci când vorbim de Adrian Botez alias Țâță  putem spune ca ar fi de 100 de ori mai periculos pentru unii, dacă ar fi închis decât dacă ar fi în libertate. Ceea ce știe el și conexiunile pe care le avea la nivele amețitor de înalte ar reprezenta un risc mult prea mare pentru anumite persoane și am temeri că există posibilitatea să nu poată fi capturat … în viață.
La această eliberare misterioasă se poate adăuga și misterele din dosarul în care a fost condamnat căci eu, ca om total neavizat, aruncând o privire peste rechizitoriu nu prea am văzut probe solide ci o poveste subțire sau ca să fiu mai corect cred în proporție de 99% că a comis faptele pentru care este acuzat dar tot în proporție de 99% cred că autoritățile au comis abuzuri neputând dovedi fără urmă de tagadă vinovăția lui.
Cazul Adrian Botez alias Țâță este unul atât de complex și cu așa de multe mistere încât cu siguranță va ajunge peste un timp în carțile de specialitate.
Închei reiterând faptul că reținerea în pușcărie a lui Adrian Botez alias Țâță ar fi dus la suprapopularea penitenciarului dacă Don Corleone de România s-ar fi apucat de povestit …
Țara în care trăim și justiția care ne deservește încep să devină din ce in ce mai ciudate.

Iosub Robert

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. geo spune

    La cate stie M.B.A. s-ar putea ca data viitoare sa fie impuscat pentru a nu vorbi! Asa ca Robert are dreptate! Nu m-as mira tocmai asta sa fi fost scopul lasarii lui in libertate! Oricum orice mod in care M.B.A. a parasit arestul desi era condamnat se numeste EVADARE.Singurul mod de a scapa de evadare, e ca M.B.A. sa se predea, ceea ce eu nu cred ca va face. M.B.A. nu va rezista sa stea ascuns 12 ani si va trage dupa el toti prietenii lui care de acum inainte nu vor mai avea liniste pentru ca vor plati in locul lui.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate