Adolescentă din Neamț, dispărută. Dacă o vedeți, anunțați Poliția

1

La data de 13 martie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați de către o femeie, din aceeași localitate, cu privire la faptul că, la data de 12 martie, fiica sa IRIMIA PAULA, în vârstă de 15 ani, din Târgu-Neamț, ar fi plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors.

Semnalmente: înălțime – 1.65 m, greutate -70 kg, păr șaten cu șuvițe blonde, lung, ochi căprui.

La momentul plecării aceasta era îmbrăcată cu fâș de culoare gri, hanorac de culoare verde, pantaloni de culoare verde, fiind încălțată cu o pereche de teniși de culoare negru cu șireturi albe, având asupra sa un ghiozdan de culoare verde cu negru.

Facem precizarea că la data de 15 martie a.c. a fost primit acordul de mediatizare al dispariției.

Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Mihai spune

    In sfârșit mă bucur că mai văd și eu unele date personale despre un minor într-un articol de ziar.Acest lucru parcă mai imbunateste puțin imaginea presei atât de șifonată de legile in vigoare.Cazul e simplu Fata minoră plecată de bunăvoie de acasă se ascunde pe undeva pe la vreun major,care dacă se va constata că ar ficupeste 5 ani mai mare că dansa,ar putea să prea in bară și sa rămână după gratii.Stiu că principala grija a bieților părinți este sa fie in viață și sănătoasă Dar sa stea liniștiți din acest punct de vedere.Eu nu sunt părinte ,dar și dacă aș fi,nu as mai primit-o pe fata acasă…mai bine mi-as face un alt copil sau as adopta unul,fiind mult mai atent la cum l-aș creste,că fata asta prea pare a fi fost alintată și răsfățată…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate