Administrația liberală de la Roman lasă romașcanii fără apă potabilă

1

Zilele viitoare vor fi din nou sistări ale furnizării apei în municipiul Roman, iar vina aparține exclusiv primăriei liberale de la Roman care nu vrea sub nicio formă să investească în schimbarea conductelor de apă cărora le-a expirat durata de viață demult.

Primăria Roman crede că poate minți la infinit romașcanii spunându-le zi de zi despre cât de rea este compania de apă care e administrată de PSD, dar fără să amintească faptul că în realitate compania de apă doar administrează țevile, proprietarul fiind primăria Roman căreia îi revine obligația să le schimbe.

În decursul timpului, administrația liberală de la Roman a făcut doar zgomot. Au vorbit în decursul anilor cei din administrația liberală despre tot ce se putea spune începând cu contorizarea individuală și terminând cu mutatul rețelei de apă de la Apaserv la Apa Vital. Timpul a dovedit din plin că toate aceste mascarade au fost doar circuri electorale ca să instige romașcanii contra Apaserv și PSD, dar nu au scos niciun leu din buzunar să schimbe măcar magistrala de apă care acum s-a spart din nou și care după ce se va repara va crăpa iar și iar până ce primăria Roman se va opri din a instiga oamenii contra PSD și va investi în schimbarea conductelor.

Momentan, administrația liberală de la Roman parcă intenționat nu investește în schimbat țevile ca oamenii să rămână fără apă și ei să poată da vina pe PSD de parcă dacă mâine ar dispărea PSD-ul țevile primăriei Roman s-ar schimba singure.

Dacă liberalii de la Roman nu termină odată cu circul acesta pe care îl fac de ani de zile și nu alocă bani să schimbe măcar magistralele, romașcanii vor ajunge în scurt timp să primească apă cu porția.

Iosub Robert

1 Comentariu
  1. Andrei Varga spune

    Toate primăriile sunt la pământ cu investițiile cu cap făcute .
    Tot liberali și la Piatra Neamț, îngroapă banii in stâlpi și stații de autobuz in timp ce magistrala de apă e depășită total și sită de găurită .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate