Administrarea pieței a fost contestată. Primăriei i-a trecut glonțul pe la ureche

1

Licitația câștigată de Urban pentru administrarea Pieței a fost contestată, ceea ce înseamnă că va mai dura luni de zile până la lămurirea situației. Primăria și Urbanul pot răsufla liniștite acum în speranța că licitația se va anula și se va relua deoarece redevența pe care o licitase Urbanul de 70% era cea mai mare gogomănie pe care a văzut-o municipiul Piatra-Neamț vreodată.

Dacă Urbanul ar fi câștigat această licitație cu o asemenea redevență asta ar fi însemnat primul pas spre penal și nu ne referim aici în primul rând la licitație, ci la cât de inconștienți au fost cei care nu au înțeles că pentru a oferi 70% redevență trebuie să faci în continuu numai șmecherii și combinații ca să te ții în viață din punct de vedere economic.

Cei care au vrut cu orice preț piața la Urban au motivațiile lor și sunt de înțeles, dar cei care au acceptat să facă oferta cu 70% ar trebui dați afară pe loc. Acei oameni sunt niște pericole pentru colegii lor, niște inconștienți care acceptă să facă rău unor alți oameni care vor trebui să se murdărească și să își riște ulterior libertatea ca să facă prin tot felul de șmecherii să funcționeze un concept de dumping imposibil.

Iosub Robert

 

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. VeciNu Alex spune

    Deja e foarte penibila treaba . Vine iarna maine poimaine si saraci oameni stau in frig sa faca un ban 🙁

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate