Adevărul despre Târgul de Crăciun de la Piatra-Neamț

4

Unii din presă spun că președintele Consiliului Județean a făcut tot, alții spun că dimpotrivă, primarul este elementul cheie. Unii spun că s-a cheltuit mult, alții că prea puțin. Unii că e frumos, alții că se putea mai bine. Unii vorbesc de cine a deschis târgul sau despre cine ar fi trebuit să îl deschidă. În realitate, adevărul este dincolo de presa locală. Adevărul, pe oamenii obișnuiți  nu-i interesează deloc politica, intrigile sau achizițiile publice, ci doar cum evoluează orașul și cât de bine se simt ei de sărbători în propriul județ.
Iată vocea oamenilor,  de o mie de ori mai importantă decât părerea oricărui jurnalist.

targ-craciun

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. cititor40 spune

  Trebuie sa ne bucure, ce au facut autoritatile,indiferent de partid! Ca presedintele de la judet zica ca el ,primarul ca el ,au realizat ceva si pt.asta, merita aprecierea noastra.Macar acum lasati politica !Faceti partidul P.NEAMT!

 2. nae spune

  Cum au trecut alegerile cum toate serviciile publice s-au linistit , in frunte cu primaria piatra neamt. Drumuri pline de gropi: in zona Socar de langa Cartianu, str. Mioritei, str. Maratei langa garaje, s.a. Sistemul de salubritate al orasului este MIZERABIL: masinile jegoase, tomberoanele jegoase.Zone de trotuar in care dalele montate in urma cu cativa ani pe bani multi, s-au degradat total sau lipsesc.

 3. Maria spune

  Dupa alegeri
  Se instaleazã amnezia la dragi nostri politicieni

 4. Daniela PEPENE spune

  O inițiativă frumoasă, care sper să fie repetată de acum încolo în fiecare an. Ar fi păcat să fie doar o strategie electorală care începe și se termină în acest an. Sper că această inițiativă să continue cu Tărgul de Paște și nu numai. Moș Nicolae să vă aducă armonie în familie și bucurii alături de cei dragi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate