Adevarul despre cazul Adrian Nastase

6

Vedem in media diverse opinii care mai de care mai partinitoare . Pe de o parte antenele mai au putin si isi schimba sigla cu bustul lui Nastase, iar pe cealalta parte B1 si altii mai au putin si seamana a inchizitie contra lui Nastase . Adevarul este ca domnul Nastase traieste o drama existentiala si se agata de libertate ca pisica de cuvertura . Opinia mea este ca domnul Nastase trebuie sa mearga la puscarie, dar pentru decesul industriei romanesti si pentru privatizarile miraculoase petrecute in vremea sa .
Pe cealalta parte este clar ca cei de la PDL folosesc toate resursele si forteaza limitele statului de drept vrand sa isi duca abuziv treaba pana la capat si sa il vada incarcerat pe Nastase, dar nici Nastase si sustinatorii lui nu se feresc sa faca tot felul de balciuri la care o parte din presa le canta in struna .
Cred ca suntem in situatia in care nu trebuie sa plangem de mila victimei Nastase sau a „agresorilor” basisti . Trebuie sa ne plangem de mila doar noua pentru ca daca un om simplu ar intra intr-un astfel de mecanism ar fi strivit ca o musca incalcandu-i-se toate drepturile posibile si imposibile . Aceasta desfasurare de forte , interese si mesaje publice intre USL si PDL nu ne spune decat ca e vai de soarta oamenilor normali indiferent de cine va guverna aceasta tara .
Stau si privesc acest scandal plin de abuzuri si aberatii care vin atat din partea USL cat si din partea PDL si ma ingrozesc de lipsa de scrupule a celor care ne conduc sau vor sa ne conduca . Dumnezeu sa aiba mila de tara aceasta in urmatorii 4 ani ca doar in ceruri ne mai gasim speranta ca in randul politicienilor actuali nu vedem decat rautate , razbunare , incrancenare si abuzuri ce aduc mai mult a anarhie dictatoriala decat a democratie europeana.

Iosub Robert

telegram ziar piatra neamt
Citește și
6 Comentarii
 1. nationalistu` spune

  Si se mai stie un adevar.Nastase este unul dinte marii gangsteri vinovati de nenorocirea in care ne zbatem acum. Nu ma intereseaza cum a fost condamnat si daca procesul a fost echitabil sau nu.Este clar ca locul unor asemenea banditi este la parnaie.In cazul lui,a cam ajuns funia la par.Nu se va termina cu condamnarea asta.Vor mai urma.Sfarsitul lui va fi la puscarie.Natural sau prin sinucidere.As inclina sa cred ca va mai apela la a doua varianta,pan-i va iesi.Nu ma bucur de raul altuia si nici nu rad de un om cazut.Dar sunt satisfacut cand vad cum un gangster sufera dupa ce provocat la randul lui atata suferinta.S-a demonstrat inca odata ca se cam platesc toate faptele.Ori aici ori pe „dincolo” nu prea scapi fara sa platesti.

 2. marius spune

  Toata lumea stie ADEVARUL.
  BASESCU II STATEA IN GAT LUI NASTASE

 3. Radu spune

  Bun si care este adevarul ?…care este diferenta dintre ceea ce am citit aici si ceea ce am citit pretutindeni ?…lasa-ti-va de jurnalism oameni buni, cautati-va adevarata vocatie.

 4. cititor spune

  D-le P.G.A., total de acord cu d-voastra,cu un mic,mic, dar enorm de mare amendament:averile facute necinstit nu va spun nimic?Chiar nu cunoasteti, nimic ,nimic, despre averi facute prin JAF?Nu aveti cunostita despre nici una ?La noi in judet, nu cunoasteti nici „un aparator’, AL LEGII,care este omul interlopilor?In orasul nostru circula pe strazi milioane de euro,facuti prin santaj,jaf ,inselaciune, iar dumneavoastra nu stiti nimic?Oare sa va cred? Nu pun la indoiala buna dumneavoastra activitate,sunteti bun ca avocat, dar nu fiti si al diavolului.Cind legea v-a fi aplicata pentu toti la fel,atunci mai cred in ea ,pina atunci, totul este un mare rahat din care multi se infruta crezind ca este prajitura .Cind monica macovei,iacob ridzi,anastase,basescu,flutur si toata gasca de pedei,v-a fi judecata in regim de urgenta,atunci legea este lege ,pina atunci…
  Si ca sa fi lista completa ,judecata si pentru cei care au facut ca PIATRA NEAMT sa fie zero din p.d.v.industrial,ca toata ROMINIA SA FIE VINDUTA, EN DETAIL,pentru o iluzorie apartenenta la U.E.,nato, unde NU AVEM NICI UN CUVINT DE SPUS .Suntem buni numai de munca platita ieftin,pentru o noua piata de desfacere a supra productiei occidentale,pentru vinzarea resurselor, pentru asta am fost OBLIGATI SA INTRAM IN U.E.Cind vor fi judecati si condamnati toti cei care au facut sa nu mai pot lucra in tara mea,sa ma vind pentru 900-1100 de euro,cind de fapt bastinasii erau platiti cu 2500-3000 euro,atunci este o.k. Acest lucru va v-a ONORA d-le P.G.A.,ca om al legi.
  P.S.Considerati ca este moral, ca un tov.,care te OBLIGA sa frecventezi universitatea de partid,sa aiba o pensie de 9000 lei ?Cu ce este superior din p.d.v. al studiilor unui doctor care salveaza vieti zi si noapte, care pentru a junge la „maturitate” a invatat 32 de ani ,unui inginer constructor care a pierdut noptile pe santier si in a carui casa locuiti fara grija,unui profesor care l-a invatat sa scrie , sa socoteasca-chiar daca ii foloseste sa-si numere firfirei nemeritati- SI CARE AU PINA LA 1800 LEI pensie.Si lsta ar putea continua .Cu ce drept moral poti vorbi despre dreptate, in justitia de astazi, cind magistratii si-au tras pensii cuprinse intre 8000lei si 15000 lei,basca avantajele pe care le-au avut cind erau in activitate.

 5. marius spune

  Jos palaria d-le Robert !
  Un articol pe „”inima”” mea.
  Scris fara ura,fara talibanism ,fara habotnicie ca sa ma exprim mai ortodox.
  Din pacate sunt sigur ca in urma citirii articolului d-vs s-au format deja doua tabere.
  Una va acuza de basism , iar cealalta de USL-ism daca-i pot spune asa.
  Trendy e sa fii ANTI Basescu si pro Nastase , iar cei care spun(scriu)altceva sunt catalogati drept inculti , needucati , prosti , gloata gregara care , dupa unii , n-ar trebui sa aiba nici drept de vot.
  Cat despre Ceruri,tare mi-e frica ca nici acolo romanasii nu-si vor schimba naravul.
  Cu stima

 6. popa gheorghe adrian spune

  Domnule Robert Iosub, intrarea la puscarie a lui Nastase pe mine nu ma face fericit deloc. Confiscarea in totalitate a averii MA FACE FERICIT. Cei care sunt dovediti, precum adrian nastase, trebuie sa platesca cu tot ce are, fie el, fie sotia si copii. ATUNCI FIECARE NU VA MAI FACE NELEGIUIRI. La situatii extreme se impun masuri extreme. Cu 2 miliarde de euro, averea lui Nastase se platesc 20% din despagubirile pe care trebuie sa le primesca fostii proprietari DIN TOATA TARA, adica vreo 20.000 DE OAMENI DEPOSEDATI ABUZIV. Asta ar fi o masura buna…libertate lui Nastase si bine la 20.000 de oameni

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate