Adevarul de Seara Piatra Neamt

1

Desi ziarele din Piatra Neamt sunt de mult falimentare si sunt intretinute de orgolii sau „manevre „, exista un ziar in Piatra Neamt la care lumea sta la coada – Adevarul de Seara Piatra Neamt. Nu va putem spune exact cati stau la coada ca sunt interesati de ce scrie in ziar sau cati stau la coada pentru ca este gratis, dar este cert ca cei de la Adevarul au stiut sa imbine corect acapararea interesului si promovarea de brand cu obsesia romanului de a obtine ceva gratuit.
Cu cateva concepte de promovare si integrare in interesul colectiv, Adevarul de Seara Piatra Neamt a reusit sa acapareze atentia nemtenilor cu articole aparent neinsemnate, dar reprezentative pentru populatia orasului care se regaseste in acest ziar. Isi vede prietenii sau vecinii si primeste altfel de informatii decat cele de natura politica.

Este clar ca si aceasta publicatie Adevarul nu face ziaristica de dragul artei. E si normal ca interesele economice primeaza deoarece patronul trustului este o persoana bine ancorata in realitatile pietei. Presupunem ca managementul trustului a fost implementat dupa reguli serioase si de cineva cu vasta experienta in mediul social de peste ocean.
Lucrurile sunt foarte frumos structurate in acest ziar, tintele propuse se pot vedea doar de cunoscatori si ele se afla pozitionate foarte departe in timp, iar directiile de integrare comunitar-mentala ale acestei publicatii sunt foarte bine determinate si stabilite pas cu pas. Acesta este si secretul succesului acestei publicatii, deoarece nu a tintit sa acapareze piata media brusc si sa se ridice pe promovari agresive ,ci a ales calea cea mai grea, dar si cea mai durabila, avand prin aceste metode un atu in plus fata de restul publicatiilor.
Desi nu ne-am vazut niciodata cu nici un ziarist de la Adevarul de Seara Piatra Neamt le transmitem felicitari pentru tot ce fac. Se vede ca este un colectiv care se implica. Speram sa pastreze in continuare linia pe care merg si sa nu devina o unealta de manipulare semidirectiva cum sunt majoritatea publicatiilor…… Intr-un cuvant: FELICITARI! …. Sa ajungi la performanta ca oamenii sa stea la coada pentru a lua un ziar, fie el si gratuit, este o performanta demna de consemnat, chiar daca acest lucru inseamna sa ne laudam concurenta.

R.I.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Cristina spune

    Marina Denisa Botofan este o fetita de 2 ani si 5 luni din judetul Constanta, diagnosticata cu Leucemie Acuta Limfoblastica fenotip B, internata in prezent in stare grava la Spitalul Fundeni. Fetita necesita transplant in strainatate. Va rugam sa cititi povestea ei pe http://www.marinadenisa.wordpress.com Multumim!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate