ACUZAȚII GRAVE: un tânăr susține că a fost strâns de gât și lovit în mașina Poliției până a leșinat

1
Imagine cu caracter ilustrativ

Un tânăr în vârstă de 21 de ani susține că a fost bătut în autospeciala Poliției cu câteva zile în urmă după ce a fost ridicat din Centrul Vechi al Capitalei de un echipaj mixt pentru că nu purta mască. Bărbatul se îndrepta puțin după ora 23.00 cu un pahar de băutură în mână spre stația de taxiuri, moment în care a fost oprit.

După ce a fost încătușat și urcat în mașina Poliției, acesta susține că a fost lovit și sugrumat:

Am fost așezat în spate, între un jandarm și doamna polițist. După ce mașina s-a deplasat câteva zeci de de metri, acest Andrei (n.r unul dintre polițiști) a redus viteza aproape de tot, s-a răsucit spre mine și a început să mă lovească atât cu palma cât și cu punmul. Pentru că mă feream, jandarmul de lângă mine mi-a prins gâtul în cravașă, ca să nu mă mișc, iar femeia, încurajată de colegii ei, m-a lovit cu palmeleși cu pumnii”, notează publicația gândul.ro.

Ajuns la sediul Secției 10, polițiștii au chemat o ambulanță SMURD.: „Paramedicii îmi dădeau palme și mă tot întrebau dacă îi aud. Nu simțeam nimic și auzeam foarte slab. Apoi am leșinat din nou și m-am trezit pe o targă, la Spitalul „Sf. Pantelimon”, unde am rămas internat până dimineață.

Tânărul și-a angajat un avocat și a mers deja la INML pentru obținerea unui certificat medico-legal, după care susține că va depune o plângere la Parchetul Militar.

Mai multe detalii despre acest caz AICI – CLICK.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Dan spune

    Vai. Ce trist?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate