ACUM: Un nou pacient ars, foarte grav, în Neamț

0

În această seară, în jurul orei 22.00, pompierii au pornit într-o misiune de stingere a unui incendiu la o locuință particulară în comuna Bodești, sat Oșlobeni, informează ISU Neamț.

ARHIVA

La locul evenimentului s-au deplasat trei echipaje de pompieri militari cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra-Neamț.

La fața locului, pompierii au constatat că incendiul se manifestă generalizat la o casă bătrânească de locuit cu suprafața de aproximativ 60 mp.

Proprietarul, un bărbat de 59 de ani, prezintă arsuri de gradul III și IV la nivelul mâinilor, spatelui și față (30% din suprafața corpului).

Pentru asigurarea asistenței medicale de specialitate se deplasează în întâmpinare o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean.

Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei Bodești a sprijinit forțele profesioniste, în acțiunile de localizare și lichidare a incendiului, cu trei voluntari. Cauza probabilă de producere a acestui incendiu a fost: jar căzut din sistemul de încălzire(sobă).

Revenim cu informații.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate