Acum să vedeți cum se vor târî și umili ca ultimii oameni unii liberali cu funcții din Neamț

2

Urmează să avem un guvern PSD-PNL-UDMR, un guvern contra naturii și logicii politice, dar nu despre asta vrem să vorbim acum, ci despre cum vom asista în următoarea perioadă la o demonstrație din partea unor liberali nemțeni care ne vor arăta cum să te umilești și cum să ajungi ultimul om.

În urma noii coaliții de guvernare, PSD-ului îi vor reveni o serie de ministere care au în deconcentratele din Neamț șefi puși pe criterii politice de către PNL. Normal, acești oameni ajunși pe funcții datorită PNL ar trebui să își dea demisiile în ziua în care se votează guvernul și le este clar că ministerul căruia îi sunt subordonați e la PSD.

Nu știm să vă spunem dacă vor fi astfel de liberali cu caracter care să demisioneze cu fruntea sus, în schimb cu siguranță vor fi unii care se vor târî pe la ușile PSD, alții care se vor umili așteptând să fie dați afară și alții atât de nesimțiți încât nu vor recunoaște că au ajuns pe funcții pe criterii politice și se vor agăța cu disperare de scaunele pe care le ocupă.

Să înceapă marea târâială liberală la Neamț.

2 Comentarii
 1. Andrei Varga spune

  Poate un singur lucru bun pe plan local . Poate se înțeleg odată și continuă lucrările de reabilitare și modernizare a rețelei de apă.
  Pentru că ajungem curând la sacagii .
  Am aruncat un ochi pe Fermelor acolo unde lumea se plângea de presiune .
  Că fumător cu state vechi compar grosimea cărnii conductei înlocuite cu cea a hârtiei fostelor țigări Carpați .
  Nu ar fi frumos așa ?

 2. Citizen spune

  Omiți un detaliu: vor spune că sunt în aceeași barcă, una care va naufragiat poporul român. Mă mir că i-au băgat în seamă pe UDMR, însă cred că mai degrabă se pregătesc pentru zile mai grele, când îi vor lua pe bune la guvernare.
  În rest, mnl=msd aceeași mizerie.
  Ce mă miră e că, inafara articolului acid la adresa msl, ai făcut până acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate