Acum să vedem ce vor face PNL, USR și restul

0

ALDE a ieșit de la guvernare și PSD a rămas în minoritate. Teoretic, acum, guvernul PSD ar putea fi dat jos prin voința majorității. Întrebarea este: Vor PNL , USR și restul să se sinucidă politic intrând la guvernare?

Dacă până acum PNL și USR se cățărau pe valul ”m**e PSD” iată că a venit momentul în care pot avea guvern, dar dacă intră la guvernare și nu fac mai bine măcar un sfert din ceea ce au criticat la PSD sunt ca și terminați din punct de vedere electoral.

Valul fantastic de ”m**e PSD” a avut ca efect imediat scăderea simpatiei electorale pentru social democrați. Efectul secundar va consta în așteptări fantastic de mari din partea electoratului de la următorii guvernanți. Așteptări foarte mari care nu au cum să se transforme decât în dezamăgiri foarte mari. Niciun guvern nu va putea face mare lucru într-o țară unde nu mai producem aproape nimic, mai toți suntem prestatori de servicii, într-o țară unde nu prea mai găsești mână de lucru calificată și nici oameni care să vrea să muncească sau să învețe.

PNL și USR trebuie să vină cât mai repede la guvernare ca să arate ce pot. Toți cei care au dat m**e actualei guvernări merită să se simtă bine cu o nouă guvernare din care să nu facă parte PSD.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate