ACUM: Incendiu la un bloc din Precista (IMAGINI)

0

În aceste momente are loc un incendiu la un apartament situat la parterului unui bloc, vis-a-vis de biserica Precista din municipiul Piatra-Neamț. Intervin pompierii.

Revenim.

UPDATE ISU NEAMȚ:

Aseară, în jurul orei 20:45, prin apel la 112, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la un apartament din municipiul Piatra-Neamț.
La locul solicitării s-au deplasat pompierii pietreni cu o autospecială de stingere, o autospecială complexă pentru intervenție  și o ambulanță SMURD.
Ajunși la locul evenimentului, pompierii au constatat că incendiul se manifesta într-un apartament, situat la parterul unui bloc din strada Alexandru Lăpușneanu, cu degajare mare de fum. Incendiul se manifesta în hol, cu posibilitatea propagării la întregul apartament.
Pompierii au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite, după care au acționat și pentru evacuarea fumului din apartament și de pe casa scărilor. Au ars materiale textile și o mașină de spălat.
Incendiul s-a produs, cel mai probabil,  din cauza fumatului în locuri nepermise.
Nu a fost necesară evacuarea locatarilor din bloc.
Din interiorul apartamentului pompierii au salvat doi pui de pisică.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate